Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak van egy bensőséges párkapcsolata, akkor mi a francnak van lány barátja, akivel bizalmasan mindent megbeszél?

Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja és kedves kérdező, ne légy féltékeny :)

Ha maximálisan megbízol a párodban (és persze magadban), akkor ilyenen nem kell rágódnod :)

2012. okt. 29. 22:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Attól, hogy van egy kapcsolatunk, a barátság még barátság és ha nincs rá jó okunk, nem dobjuk el a barátainkat. Nekem is van férfi barátom, a páromnak is lány van lány barátja. Igaz, nálunk mindig mi vagyunk egymásnak az elsők és a legbizalmasabb dolgokat inkább egymással beszéljük meg, de a barátokkal is számíthatunk egymásra.
2012. okt. 29. 23:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a barátomnak a legjobb barátja lett a legjobb barátom.. És tényleg majdnem mindent megbeszélek vele is, mert megbízhatóbb, mint akármelyik barátnőm... Meg ismeri a két fiú egymást kiskoruk óta, és így könnyebb, jobban tud segíteni. Nekem fontos, hogy legyen egy fiúbarát, aki tényleg csak barát. Neki is van barátnője, és tökéletesen működik a barátságunk.
2012. okt. 30. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!