Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltatok meg olyat akit szerettetek? Elmondtátok neki?
Igen, szintén egy csók volt, és borzalmas. Elmondtam a páromnak, ez nem kérdés, a megcsalás után már csak a hazugság hiányzott volna a bűnlistámra. Megbocsátott, de soha többé nem tudott bízni bennem, így végül elhagyott. Még mindig fáj, de megérdemeltem :(
Ne várj érte bocsánatot, nem jár. Ezekre a dolgokra nincs mentség, se az alkohol, se az elhanyagolás, semmi. Ha nem tetszik egy kapcsolat, ki kell lépni, nem félrenézni. Ma már tudom. Drága tanulópénz volt....
:( :(
23/L
soha nem csalnék meg senkit
rajtad látszik, hogy megbántad, vannak, akik azt mondják, hoyg ha nem jelentett semmit, és őszintén megbántad, ne mondd el neki, elég ha te cipeled a terhét, de nem lehet egy kapcsolatot hazugságra alapozni. ülj le vele beszélni, adj neki időt, innentől már csak tőle függ. rengeteget kell majd bizonyítanod, a megbocsát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!