Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet e találni a szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet e találni a szerelmet, a Nagy Őt fiatalon?

Figyelt kérdés
Jelenleg 17 vagyok, barátnőm 16, a kapcsolat még elég fiatal, fél éves, de mindketten úgy érezzük, hogy ő a tökéletes. Megmaradhat ez a kapcsolat? :) Vagy kinek vannak ismerősei, tapasztalata ilyen téren.. Nekem egyik ismerősömék 15 évesen jöttek össze 10 éve, most házadosnak :)
2008. máj. 21. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Majd kiderül...kár ezen gondolkozni. Csak szeressétek egymást! De azért reméljük. :)
2008. máj. 21. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:

En az igaz szerelmet 25 evesen talaltam meg az eletre szolo minden teren partnert 30 evesen. Jegyben jarunk, lagzit tervezunk.

Nincs torveny. Van akinek 17 evesen, van akinek 30 es sajnos van akinek soha.

2008. máj. 22. 03:09
 3/7 anonim ***** válasza:

NEkem a szüleim 17 évesen jöttek össze, osztálytársak voltak...most t 23 éve h együtt vannak, 20 éves házasok szóval itt az élő példa...Viszont egy ellenpéldát is tudnék mondani, hasonlóan egy diákszerelem volt az egyik osztálytársam szülei oszt társak voltak, mindenük megvolt kertes ház, éttermük volt, 2 gyerek szóval tökéletes álomvilág, ám egy nap a férj félrelépett és vége lett 20 év után...

Amúgy hasonlóan vagyok a barátommal, csak mi 18. évesek vagyunk és 8 hónapja együt, remélem sikerül együtt maradnotok, és boldogok lesztek...Én hiszek abban hogy sikerülhet...a lényeg az h mindig mindent megkell beszélni...ha tettszik ha nem:) sok sikert EGYÜTT

2008. máj. 22. 06:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én lassa 18 écóves lány vagyok.A barátom 19 éves. 7 éve szeretem. 4 éve járunk. vagyis 11 évesen szerettem bele. LÉTEZIK az ilyen szerelem csak nagyon ritka. mert sokan inkább kipróbálnak mindenkit én meg az első fiúval maradtam. megérte. Az eljegyzés várhatóan idénlessz:D És örökre együttmaradunk. semmi nincs ami szétszedjen minket. Ugyhogy csak remélni tudom, hogy ti is együttmaradtok. És boldog életetek lessz:D
2008. máj. 22. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Én most találtam meg 23 évesen a Nagy Őt! Előtte úgy érzem kiéltem magam.

Nővérem 15 évesen jött össze a jelenlegi férjével 10 éve vannak együtt. Nagyon szeretik egymást, ez látszik rajtuk, meg szépen beszélnek a mai napig egymással.

Szerintem ez változó.

Kívánok nektek minden jót.

2008. máj. 22. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
17 éves vagyok, a párom 14 múlt. Úgy érzem, még előző életünkből ismerjük egymást. Hülyén hangzik, de tényleg. Amikor még csak épp, hogy megismertem, már akkor is nagyon sokszor álmodtam vele (kb 2 hétig minden nap). 4 hónapja vagyunk együtt és imádjuk egymást az önfeláldozásig. Nagyon sokmindenen átestünk ezalatt a pár hónap alatt, ami összeköt minket és egyfajta lelki társi kapcsolat van köztünk. Mondta, hogy velem le tudná élni az egész életét és, hogy nem is tudja már másképp elképzelni a jövőt. Úgyhogy lehet, hogy ez egy ilyen sztori lesz a végén. Meglátjuk. ;)
2008. máj. 22. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
unokatesómék 11 éves koruk óta szerelmesek egymásba és együtt is vannak most van 2 gyerekük
2010. nov. 5. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!