Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet e találni a szerelmet, a Nagy Őt fiatalon?
En az igaz szerelmet 25 evesen talaltam meg az eletre szolo minden teren partnert 30 evesen. Jegyben jarunk, lagzit tervezunk.
Nincs torveny. Van akinek 17 evesen, van akinek 30 es sajnos van akinek soha.
NEkem a szüleim 17 évesen jöttek össze, osztálytársak voltak...most t 23 éve h együtt vannak, 20 éves házasok szóval itt az élő példa...Viszont egy ellenpéldát is tudnék mondani, hasonlóan egy diákszerelem volt az egyik osztálytársam szülei oszt társak voltak, mindenük megvolt kertes ház, éttermük volt, 2 gyerek szóval tökéletes álomvilág, ám egy nap a férj félrelépett és vége lett 20 év után...
Amúgy hasonlóan vagyok a barátommal, csak mi 18. évesek vagyunk és 8 hónapja együt, remélem sikerül együtt maradnotok, és boldogok lesztek...Én hiszek abban hogy sikerülhet...a lényeg az h mindig mindent megkell beszélni...ha tettszik ha nem:) sok sikert EGYÜTT
Én most találtam meg 23 évesen a Nagy Őt! Előtte úgy érzem kiéltem magam.
Nővérem 15 évesen jött össze a jelenlegi férjével 10 éve vannak együtt. Nagyon szeretik egymást, ez látszik rajtuk, meg szépen beszélnek a mai napig egymással.
Szerintem ez változó.
Kívánok nektek minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!