Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt normális, visszafog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt normális, visszafogott, megbízható és viszonylag átlagos vagy jól kinézetű Lányok?

Figyelt kérdés

2012. okt. 28. 23:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. okt. 28. 23:27
 12/23 anonim ***** válasza:

Itt vagyok !

Normális vagyok , kedves , csúnyának sem érzem magam , 18-éves vagyok ..

:D

Most te jösz!

Normálid vagy? Nem vagy csúnya? mennyi idős vagy?

És miről beszélgetnél? :))

2012. okt. 28. 23:31
 13/23 A kérdező kommentje:

egy privit sem kaptam képzeld..

normális vagyok.nem csúnya és 23..

hogy miröl beszélgetnék....az lényegtelen..bármiröl...

2012. okt. 28. 23:35
 14/23 anonim ***** válasza:

Hát ezek elenére énsem kaptam üzit ...

:/

Londonban most szép idő van...

2012. okt. 28. 23:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem ertem, hogy a pasik miert gondoljak azt, hogy azok a lanyok, akik nem visszafogottak, azok nem is megbizhatoak, illetve nem normalisak, elvannak szallva maguktol. En nem vagyok visszafogott, felvagtak a nyelvem, sokat poenkodok, hulyeskedek, bulizok es megsem vagyok megbizhatatlan. Csak van sajat eletem. Es nem vagyok elszallva magamtol. Ugy latszik, hogy ti fiuk nem ismeritek azt, hogy minel hosszabb valakinek a poraza, annal husegesebb, stb. 22n.
2012. okt. 29. 10:36
 16/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ilyennek gondolom magam. Ha gondolod, írj üzenetet. :-) Budapesten ĺakok.

(Nem értem, miért ilyen rosszindulatúak sokan. Amúgy bárki írhat, aki beszélgetne). :-)

2012. okt. 29. 11:15
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintetek a Vidi továbbjut? Hm? Szerintem igen, bár nem kifejezett szeretem a Fehérvári gárdát, de az tény, hogy elég szépen menetel és jól is játszik. Csak most nagy lesz az arcuk. Meg a Torghelle Sanyi bácsi... Vicc. FIFA-ban is mindig lecseréltem, mikor a válogatottal játszottam a románokkal. Tényleg, ki látta a válogatott meccsét? Jó volt, nem? Most, hogy a paraszt Dzsudzsák nem játszott egész jó volt. A törökök csak lestek. Ha már törökök. Mit gondoltok arról, hogy itt voltak 150 évig? Felháborító, nem? Olyan, mintha átmennék a szomszédba és ott lennék egy hétig. Mi ez már? Szemetek.
2012. okt. 29. 18:13
 18/23 anonim válasza:
Megváltozott a mai világ értékrendje sajnos, de még akadnak kivételek!;)
2012. nov. 9. 17:23
 19/23 anonim ***** válasza:
ilyen vagyok csak nem ismerkedem
2012. nov. 9. 17:40
 20/23 anonim ***** válasza:

10-29 10:36

Tökéletesen igazad van, nekem is ez volt az első gondolatom, de továbbgondolva arra jutottam, hogy mostanában már mindenkire ráfogják, hogy visszafogott, aki nem valami exhibicionista bolond. :)

2012. nov. 9. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!