Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a helyes döntés?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, szép, okos és kedves lány. Sok pasinak tetszem, de nekem valahogy mindig az kellene, akit nem kaphatok meg. Most jöttem rá, hogy lehet, hogy eddig elpazaroltam egy csomó időt és nem használtam ki a fiatalságom, mert eddig még nem mentem bele egy kapcsolatba sem. Úgy gondolom, hogy én eddig már a nagy őt kerestem és lehet túl magasra tettem a mércét. Összejöjjek most egy olyan sráccal, aki az eddigi elképzeléseimnek egyeltalán nem felel meg? Helyes és szimpatikus, de én eddig sokkal többet vártam el egy pasitól. Nálam pusztán a külső vagy pusztán a belső nagyon kevés, legalábbis volt eddig. Szóval az a kérdésem, hogy szerintetek belevágjak egy kapcsolatba ezzel a sráccal, tudva, hogy biztos nem ő az igazi, de tart, amíg tart, szórakozom egyet, jól érzem magam vagy ha már ennyit vártam, akkor várjak még egy kcsit? De én már úgy érzem nem akarok várni, letojom az eddigi elveimet és kész. Persze attól is félek, hogy ezzel lekötöm magam és elveszítem az esélyt arra, hogy megtaláljam azt, aki tényleg hozzám való.2012. okt. 28. 21:55
11/17 A kérdező kommentje:
De nem akarok többet keseregni én csak boldog akarok lenni. Olyan rossz gondolat ez???
2012. okt. 28. 22:33
12/17 anonim válasza:
Akkor mire vársz? Menj és éld az életed...csináld azt amit szeretnél :)
13/17 A kérdező kommentje:
És ha csalódnak bennem azok, akik eddig ismertek és szerettek? Hogy, hogy megváltoztam és teljesen kifordultam önmagamból...Mostanában előfordult, hogy tényleg olyanokat csináltam, amiket előtte sose...És utólag nagyon szégyelletm magam. De néha meg úgy érzem, hogy erre vágyom, hogy hülyeségeket csináljak, hogy kipróbáljak mindent, amit eddig nem tettem....
2012. okt. 28. 22:38
14/17 A kérdező kommentje:
Ráadásul tudom, hogy ha elmondok mindent a srácról anyáéknak, akkor úgyis lebeszélnek róla, én meg könnyen befolyásolható vagyok...Meg hát ők tartanak el mégis, azért nem teljesen azt csinálom, amit akarok. Hazudni sem akarok. De tudom, hogy ezt nem fogják támogatni...
2012. okt. 28. 22:42
15/17 ASOT válasza:
Így van menj és élj!!!! Aztán ha majd megtaláltad őt akkor maradj meg mellette...
16/17 Tyler913 válasza:
Na,szal úgy látom,Te igazából már meghoztad a döntést.Mi csak azért kellünk,hogy megkapd a támogatást hozzá,amit a szüleidtől nem kapsz meg.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat Mindenkinek! Igazából tényleg arra lennék kiváncsi, hogy korombeliek mit gondolnak erről, ők mit csinálnának a helyemben. A szüleim más korosztály, tök máshogy gondolkoznak, féltenek és egy kicsit földhöz ragattak. De ha össze is jövök ezzel a sráccal, akkor is sztem hazudnom kell majd nekik valamilyen szinten, még ha teljesen nem is és ez elég szar érzés...Egyébként most tényleg úgy gondolom, hogy tojok mások véleményére, ha tényleg komolyan gondolja ez a srác, akkor össze jövök vele. Aztán lesz, ami lesz és tart, ameddig tart...
2012. okt. 28. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!