Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete a kőrme és büdös a lába hogyan mondjam meg neki?
Helló
Az a gondom hogy a lány aki tetszik.. picit fekete volt a körme + mogyoró szagu büdös volt a lába mikor levette a cipőjét... És hát.. nem akkarom megsérteni még nagyon az elején vagyok..vele És hát az zavvart hogy macskás kutyás kézzel ért hozzám.. A lány nem büdös csak a lába elég zavvaró.
csak őszintén,rosszabb ha kertelsz :)
persze ne legyél bunkó :)
Tehát egy koszos, büdös csajjal jöttél össze, aki kutyázás-macskázás után nem mos kezet.
Gratulálok, te is nagyon igényes, ápolt srác lehetsz.
Ha tovább juttok, és kiderül a szájáról, hogy dögkút szaga van, a muffja meg tonhalas-rokfortos szendvics szagú, az se olyan nagy baj, csak szokni kell.
Szia !
Húha , erre azt mondom mondd meg neki ....Igen ám , de hogy ?
Ez nem egyszerű , főleg ha friss kapcsolat.
Mert ha évek óta ismered és haverként lennétek,akkor az más. De ha ez kialakuló kapcsolat,akkor az gázabb.
Adj neki egy esélyt,lehet többet nem lesz ilyen .
Igen.. Hát nagyon friss és ha ö ilyen akkor én dobom... Igen
ígényesnek tartom magam és engem ezzek visszataszitanak..
Csak hát.. New yorker Cuccai vannak és nem tünt igénytelenek csak a lába a büdös .. De nem büdi a szája.. majd lehet veszek neki valamit büdös láb ellen.: :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!