Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le akarom tesztelni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akarom tesztelni a párom hogy mecsalna-e. Vannak erre specializálódott oldalak vagy valami?

Figyelt kérdés
Most mindegy hogy férfi,vagy nő vagyok.Kedvesem szerintem bárkivel,bárhol megcsalna,nem bízok benne,és leszeretném tesztelni.

2012. okt. 28. 06:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Fogadhatsz magánnyomozót, de az rohadt drága dolog, speciális oldalról nem tudok.

Ha meg vagy győződve arról, hogy bárhol bárkivel megcsalna, akkor vagy a te önértékeléseddel van a gond (alulértékeled magad), vagy a párodba vetett bizalmad nincs meg. Ez utóbbi esetben viszont nincs értelme pénzt költeni a kutakodásra, le kell zárni a kapcsolatot.

2012. okt. 28. 06:10
 2/15 Hole Hunter ***** válasza:
100%
Hála a jó égnek, hogy nekem nem egy ilyen nyomorék a párom...mint a kérdező.
2012. okt. 28. 07:20
 3/15 anonim ***** válasza:
Nő vagy. Én a párod helyében azonnal kidobnálak, ha ezt megtudnám, függetlenül attól, h milyen eredményt hozna a teszt.
2012. okt. 28. 07:26
 4/15 A kérdező kommentje:
Miböl gondolod hogy nö vagyok?Lehetek mind2 nem,ez most amúgy is mindegy nem?
2012. okt. 28. 07:27
 5/15 anonim ***** válasza:
Abból gondolom, h ilyesmi csak egy nőnek juthat eszébe.
2012. okt. 28. 07:45
 6/15 A kérdező kommentje:
mert egy férfi nem kételkedhet....
2012. okt. 28. 07:48
 7/15 anonim ***** válasza:
Kételkedhet, de tesztelni nem jut eszébe ;)
2012. okt. 28. 08:03
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha velem csinálnának ilyet, akkor én megköszönném az együtt töltött időt és búcsút vennénk egymástól. Ha nem bízol benne akkor minek vagytok együtt?
2012. okt. 28. 08:36
 9/15 A kérdező kommentje:

Nos,talán azért mert a csaj anno k*rva volt....

Vagy azért mert a pasinak minden második csaj tetszik(a barátnöje szerint),és furcsán viselkedik néha néha megintcsak a barátnöje szerint??

2012. okt. 28. 08:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Valami akkor nem stimmel a kapcsolatotokban, ha ennyire nem bízol benne. Specializálódott oldalról nem tudok, de egy bizonyos (nem is magas) összeget felajánlva szerintem lennének amatőr vállalkozók erre a feladatra. De nagyon el kellene gondolkodnom szerintem a közös jövőtökön, hogy van-e egyáltalán értelme még folytatni, ha ilyeneket gondolsz.
2012. okt. 28. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!