Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy úgy éreztétek, hogy elszalasztották a tökéletes pasit (nőt)?
Figyelt kérdés
Nálam pasiról van szó. Randiztunk párszor, de amúgy már régóta ismerem. Végülis ő rázott le engem. De úgy gondolom, hogy én vagyok a hibás, mert azt hiszi, hogy én csak szórakoznék vele és hogy igazán nem is érdekel vagy pótszer lenne. Azóta már másokat is megismertem és rájöttem, hogy ő minden szempontból illett volna hozzám. Akár ő lehetett volna az igazi is...De sajnos már nem tudok mit tenni, azt mondta, hogy mostanában nagyon elfoglalt, nincs ideje. Tudom, hogy ez csak kifogás...De ha lerázott, akkor ennyi, de valahol a szívem mélyén azt gondolom, hogy nem erről van szó és neki is tetszettem...Vajon lehet, hogy később, akár évek múlva még összejövünk? Van erre esély?2012. okt. 27. 23:31
1/1 anonim válasza:
van még 19 éves koromban ismertem meg, kcisit féénk voltam iylen téren, ezért nem kezdeményeztem, azóta meg nonstop együtt van a barátjával szal nem kavarhatok bele, de megbeszéltük azóta, én is bejöttem neki, egy próbát megért vna, azóta is bánom h akkoriban ilyen loser voltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!