Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden házasságban ott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden házasságban ott a megcsalás ténye? Hogyan válasszak olyan párt, aki majd kitart mellettem, és 1 gyerek után se fog undorodni tőlem?

Figyelt kérdés

A sport mindig jelen lesz az életemben, úgy tervezem, tehát nem fogom elhagyni magam, az tuti. De mi mást tehetnék?

22, l

2012. okt. 27. 17:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A házasság korai éveiben a férfiak részéről azért történnek megcsalások, mert a nő elhanyagolja magát. Itt most nem a bombázó alak a lényeg, hanem a hozzáállás. Ha valaki hosszú hónapokig visszautasítja a férjét, az meg is érdemli, hogy megcsalják.
2012. okt. 28. 01:02
 12/19 anonim ***** válasza:
ha erre lenne recept nem végződne minden 2. házasság válással ..
2012. okt. 28. 02:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak kiegészítésképpen írom, hogy a gyermekszülés utáni 2 esethez hozzátartozik egy harmadik is, ami egy önsajnálatba megy bele. Túl kövérnek, túl fáradtnak, túl undorítónak tartja magát, hiába vallja be a pasi, hogy ő még mindig ugyanúgy szereti. Ezt a nők nem hiszik el! Pedig a mikor egy pasi a saját nejére vágyik, akkor nem mindig csak a szexen jár az esze. A pasiból is APUKA lett, ezt neki is fel kell dolgozni a maga módján, mert ezzel ő is megváltozott. Megváltozik a nő is, mert elsősorban anya lesz, hiszen a kicsinek törődés kell, az apuka (jó esetben) már felnőtt és valahogyan megoldja a saját problémáit. A gyerek erre KÉPTELEN!

Aki apuka lesz, annak be kell látnia a dolgok ilyen alakulását és fel kell fognia, hogy RÁ legalább akkora szükség van, mint az anyukára. Rengeteg dolgot kell, hogy úgy vállaljon magára, amiért csak egy halvány köszönetet tud a neje kipréselni a száján.

Nem szabad, hogy a férj úgy élje meg a gyermekvállalást, hogy az számára kirekesztést jelent, hogy nem kaphatja meg a "saját jussát" a nejétől. Ha ez mégis bekövetkezik, akkor jönnek a válások, amiről már itt is szó esett.

A lényeg hogy nem csak rajtad múlik kedves kérdező, hogy mit tehetsz mindezért! A férjeden is múlnia kell, ezért a választás igen nehéz lehet. Ha javaslom, válassz inkább olyan pasit, aki el van a maga csendességében, elboldogul sok mindennel, kötelességtudó és szerelmes beléd, mint egy állat. Talán akkor nem lesz olyan vadóc, mint a többi megcsalós férj!

Egy 3 gyermekes apuka voltam, aki 19 éve együtt van a párjával ...

ui.: Ne hidd, hogy az én eszem nem jár más nőkön! Nagyon is megnézek egy csinos feneket egy-egy szép mellet, pár gyönyörű arcot! Néha azt is elképzelem, hogy mit tudnék vele tenni! DE SOHA NEM TETTEM MEG! És ez a lényeg!

2012. okt. 29. 23:53
 14/19 A kérdező kommentje:
utolsó, köszi:) nézni meg csak szabad, azt a nők is megteszik:D
2012. nov. 2. 15:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Engem a felesegem csalt meg 15.ev utan.

En soha nem tettem volna ezt.

Szerinte nem foglalkoztam vele annyit, amennyit igenyelt.

Jah, bocs, hogy dolgoztam, sajnalom, hogy tanultam, es nem birtad kivarni...

Es majdnem egy evig mellettem, hat... Qrva szar erzes, de engem szeret! F@sza nem? Akkor jott ra, mikor megijedt, hogy elveszit!

2012. nov. 8. 16:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Utolsó mindig ez van.

Ha keményen robotolsz, hogy normális körülményeket biztosíts a családod részére - nem luxusvilla, 10 millás merci - hanem egy normális ház, akkor egy szemét vagy, mert elhanyagolod és nem törődsz vele és neki ettől már szeretethiánya van és jogosnak érzi a megcsalást.

De ha te tetted volna, akkor egy szemét tetű vagy, mint az összes többi férfi.

2012. nov. 9. 15:01
 17/19 A kérdező kommentje:
amikor dolgozol, akkor is muszáj találni időt az együttlétre.. szabadnapot csak ki lehet venni néha napján.. nem tudom, nem vagyok házas, csak úgy gondolom, h amikor vmit igazán akarunk, akkor azért harcolunk.. tehát ha én akarok időt találni a páromra, akkor fogok is. a másik oldalról meg, ha vmi nem tetszik, akkor megmondjuk a másiknak, h "hééé, figyelj, szeretnék veled több időt tölteni. tudom, h sokat dolgozol, de azért jó lenne mégiscsak...köszi"....
2012. nov. 30. 13:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen en is igy gondolom, csak ez nem tortent meg.

Egyetlen noben sem fogok bizni tobbet soha¡!!!!!!!!

2012. nov. 30. 15:54
 19/19 anonim válasza:
Vannak még rendes pasik, a lényeg, hogy adjatok meg egymásnak mindent, törődést, figyelmet, szeretetet, gyengédséget, tiszteletet, stb.
2012. dec. 15. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!