Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatban a férfi idősebb 15 évvel, akkor az kb. mennyi idő múlva és hogyan válhat zavaróvá?
"Azért ne mond nekemm,hogy csak mentálisan érettebbek. Egy 17 éves srác még kölöknek néz ki, kis tejfölös szájú a zöme, de egy 15 éves lányka már szinte kész nő."
Ez nem így van. Elég komolyan tanultam biológiát. Vannak nők, akiknek huszonéves korukra áll be rendesen a havi vérzésük. A mellek is növekszenek még abban a korban. De nemi szervek tekintetében kb. azonos szinten fejlett ilyenkor fiú és lány.
Arcra a lányok is gyermetegek, megvannak a nagy szemek, pisze orr, kerekebb arc. Húszon felül kezd igazán "nőiesedni".
Csak- amint írtam- megtévesztőek a társadalmi normák. A férfiak érettségét egyes kultúrákban egyenesen már-már az "öregedéssel" azonosították.
"Sokuk úgy néz ki mint egy 20 - 25 éves érett nő."
Elvétve, de nem ez a jellemző azért. :)
"Szinte már be kéne vezetni a mutasd a személyidet, nehogy megerőszakítsalak eljárást, mert könnyű megrontani ezeket, annyira érettnek néznek ki."
Sok smink és ruha (is) teszi. Na meg, a lányoknál csak egy bizonyos mell növekedést várnak. A fiúknál meg régebben azt várták, hogy legyen "férfias", izmos. Ahhoz idő kell.
+ A tizenéves lányok folyamatosan idősebbnek akarnak kinézni, a huszonévesek, azon túliak meg egyre fiatalabbnak.
"Volt egy olyan 19 -20 éves forma lány, én meg 27 vagyok, komolyan mint lelkileg, mint testileg nagyon komoly volt, szinte takony kölöknek éreztem magam mellette. Igaz, én meg későnérős voltam alapból."
Lehetnek ilyenek, de ahogy írtam fentebb, nem általános érvényű. Srácokban is van, aki 18 évesen már "férfias", "izmos"- idézőjelben, próbálok a te fejeddel gondolkozni. :)
És a közkedvelt "még kölyökképű" jelző is megtévesztő. A férfitől társadalmilag(!) azt várták el, hogy érettnek tűnjön, tehát (rejtetten) ne túl fiatalnak.
Ellenben a nőtől? Minél előbb érettnek, de utána lehetőleg tartsa magát olyan 18-20 éves forma szinten, arcra, ameddig csak tudja.
Ezért természetesen egy fiatal, 18-as srácot mindenki(?) gyereknek lát még.
Nálunk ugyanez van, én 30 ő 45, és szerintem jó sokára lehet csak ebből probléma, ha egyáltalán (pl ha ő annyival is hamarabb hal meg).
De pl. szerintem amíg én szexuálisan aktív leszek, addig ő is, illetve ő hamarabb lesz nyugdíjas, de hát miért baj az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!