Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban(ö 17 éves és én 15) és hát kicsit kezdünk összejönni. Volt már szájra puszi, de megcsokolni nem merem, mert nekem ez az elsö lenne. Nagyon tetcik nekem és viszont is igy van de nem tudok vele mit csinálni :/

2012. okt. 26. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

először tanulj meg helyesen írni

utána smárold le keményen legyél tökös kölök

menő leszel ha idősebb a csajod, de amúgy tényleg

2012. okt. 26. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Smárold le! Istenem mi csináljál vele!? Mosd ki a ruháit!
2012. okt. 26. 21:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen :)

Valaki más vélemény?

4/8 anonim ***** válasza:
Öcskös, ha kihagyod, sokat tökölsz vele, a csaj ott fog hagyni. Hidd el, észreveszed majd hogy már nem keres, nem ír ... szóval állj a sarkadra, és hajrá .
 5/8 A kérdező kommentje:
De nem értem hogy kezdjek bele a csokba, ez lenne az elsö. Lécci ebben segitsetek :)
2012. okt. 26. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Más vélemény??

Kockázatok és mellékhatások...... gyógyszerészhez ne küldjünk?

Ugyan mi veszteni valód van?

2012. okt. 26. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Könnyű, gyakorolhatsz a kezeden is. Szádat lassan kinyitod, de csak alig mintha mondani akarnál valamit, majd kis csücsörités (kicsi csak) majd megcsókolod a csajt. Aztán mégegyszer csak most hosszabban. Aztán amikor az ajkainál vannak a te ajkaid, jobban kinyitod a szád, hogy a nyelved kiférjen, és lassan átteszed. Onnan jön a többi, magától.

És hidd el, ha kezeden gyakorlod menni fog. Ugyanugy csináld mint a kezeddel.

2012. okt. 26. 21:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.
2012. okt. 26. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!