Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerethet valaki 2 embert egyforman?

Figyelt kérdés
A baratnommel jol megvoltunk,de volt egy nagyon jo fiu baratja...mindeg amt mondta h. nem akar tole semmit es fordiva...de annyira jo baratok voltak hogy egymasbaszerettek...es most mar sok veszekedesen es bonyolult dolgokon vagyunk tul...de o meg mindeg mindkettonket szereti...de azt nem akarja h.en elhaggyam,de a masik fiut se akarja magatol elkuldeni...mert en megmondtam neki h. mellette maradok ha a masikat elkuldi,vagy ha nem kuldi akkor elhagyom..de o egyiket se valasztja,neki igy jo...miert van ez?erre o sajat maga se tudja a valaszt...
2012. okt. 26. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2012. okt. 26. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Sehogy,mert vagy az egyiket szereti,vagy a másikat.S mivel ő nem döntött kettőtök között,így mindkettőtöket csak hülyére vesz.Ez a fájdalmas igazság.
2012. okt. 26. 20:37
 3/4 A kérdező kommentje:
en is ezt gondolom h. hulyit engem is meg ot is :-(
2012. okt. 26. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyformán? Sehogy. Lehet, hogy azt hiszi, hogy mindkettőtöket ugyanannyira szeret, de az egyik fél iránt biztos, hogy mélyebbek az érzelmei.

Nem is éprtem, miért vagy még vele. :(

2012. okt. 26. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!