Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csók közben mit kéne éreznem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók közben mit kéne éreznem? Ez baj?

Figyelt kérdés
Most jöttünk össze nemrég, és tegnap csókolóztam életemben először. Elég rövid volt, és elég béna voltam... Mit kéne közben éreznem? Nagy baj, ha nem ugrik ki a szívem, nem szorul össze a torkom, és hasonlók? Nem vagyok szerelmes belé... Ez még kialakul? Tapasztalatok? Tanácsok? Előre is köszönöm!
2012. okt. 26. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
csók közbe nem érzel semmit.. ha hosszabb ideig, akkor talán.: D
2012. okt. 26. 19:51
 2/3 G.E.R.Ő válasza:

Ha szerelmes vagy, a Mennybe visz! Ha megcsókolod azt a nőt, aki számodra mindennél többet jelent, az valami egészen hihetetlen érzés. Végig borzong a gerinc mellett valami, megszűnik az idő! :) Nem is lehet elmondani, milyen!

Ha nem vagy szerelmes, tényleg semmi extra. :)

2012. okt. 26. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért van mert nem vagy szerelmes :)

Én ugyanígy voltam az első csóknál, nem éreztem semmi olyat, nem voltam szerelmes..aztán jött a mostani barátom..teljesen más volt..esküszöm az egész testemre kihatott és nem akartam hogy vége legyen..ez volt az 'igazi első csókom' :D

Szóval a probléma lehet:

-Nem szereted igazán

-Ő ront el vmit.

2012. okt. 26. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!