Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Majdnem egy éve szerettem bele egy lányba,de a stílusom nem tetszett neki,meg a testi adottságaim(nemvagyok kigyúrva)..
és ezért nem kellek neki,de nekem nagyon tetszik/tetszett..
És nem nagyon bírom elfejteni..
hogyan tudnám elfelejteni?
Keress ha nehezen is egy olyan leányzót aki boldoggá tesz, aki a kedvedbe jár. Tudom nem könnyű de ez egy épkézláb megoldás.
Másod sorban nem kigyúrd magad de a testmozgás az igen hasznos ;)
Egyetértek az előttem szólóval! Milyen lány az olyan, akinek az a legfontosabb egy srácban, hogy ki legyen gyúrva?! A stílusod meg lehet h nagyon is bejön neki, vagy legalábbis nem tartja rossznak, csak azért mondta h hagyd békén.
Az izomagyú barmokról meg csak annyit, hogy minden napjukat azzal kezdik, hogy reggelire telezabálják magukat férfi hormonokkal, ami az izomzatuk térfogatát növeli csak, attól még nem feltétlenül erős valaki! Feszítenek, aztán meg majd abbahagyják a gyúrást és úgy néznek majd ki, mint egy leeresztett léggömb. Sportolj, mozogj, de azért nem akarj úgy kinézni, mint ők! Amelyik lánynak meg az olyan pasi kell, valószínűleg buta, de kegyetlenül. Szóval te sokkal többet érdemelsz, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!