Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lennék túl rámenős? SOS
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akiről nem tudom eldönteni, hogy tetszek-e neki. Ismerkedésünk: Együtt járunk gyógytesire, és a barátnőim azt mondták, hogy lehet, hogy tetszem neki, mert utánnam jön (igaz, elnevezett egy csomó mindenről, és azok nem mindíg bókok voltak) és ezt nem tudom, hogy minek vegyem. Az SOS arra utal, hogy nem sokàra lesz az erzsébet-bál, és nem tudom, hogy elhívjam-e !!! Nagyon szépen kérlek segítsetek, mert nekem ez sokat jelentene, és még nem volt fiúm. Csak attól félek, hogy rámenősnek fog tartani.. Előre is köszönöm a segítő válaszokat :)2012. okt. 25. 23:17
1/2 anonim válasza:
A fiúk szeretik a rámenős csajokat, egy próbát megér!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors, és nem leszólogató választ :)
2012. okt. 25. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!