Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vonzanak a kövér, kevésbé szép lányok?
Nem vagyok egy szépfiu, így olyan lányokkal kezdtem ismerkedni, akiknek nagy a fenekük, nagy a hasuk, hájasok. Találkozgattam is több ilyen lánnyal, azonban mire a testi érintkezésre kerül a sor egyszerűen nem tudtam őket megkivánni, nem izgultam be rájuk, a csók még ment, de merevedésem nem volt, valahogy úgy visszataszítónak találtam a testüket. Engem ez nagyon bántott, mert belegondoltam, hogy szegényeket ezt milyen rosszul is érinthette.
Mit tehetnék ezellen, mondjuk pszihológus tudna segíteni, hogy ezt legyőzzem? Mint mondtam esélyem sincs, hogy szép, vékony lánnyal jöjjek össze, nekik nem kellek (nem is itélem el őket ezért), viszont úgy hiányzik egy aranyos lány.
De ez baromság értsd már meg!
Nincs olyan, hogy vékony lányok ízlése. Az adott embernek van ízlése, a vékonyság más dolog, semmi köze a másokról alkotott képhez.
"Inkább szűzen haljak meg, minthogy rosszúl döntsek."
Lesz ez még igy se.
"Nem vagyok egy szépfiu, így olyan lányokkal kezdtem ismerkedni, akiknek nagy a fenekük, nagy a hasuk, hájasok."
"nekem a sovány, vékony lányok jönnek be"
Mindkettőt te írtad, nem gondolod, hogy van egy kis ellentmondás a két gondolat között? Ha neked a vékonyabb lányok jönnek, be miért kezdtél el a húsosabbakra hajtani?! Nekem is a vékony lányok jönnek, be és én sem tartom magam egy tipikus szépfiúnak, de ezért soha nem kezdeményeznék duci lányokkal, mert azoknál van esélyem...
Az az opció nem jutott eszedbe, hogy maradj az ideálodnál, tehát a vékonyabb lányoknál, viszont tedd alacsonyabbra a lécet?! Mert nekem ez tűnik a járható útnak, nem mindegyik vékony lány abszolút elérhetetlen...
Csak azt tudom mondani, hogy "ne erőszakold meg magadat", azzal, hogy olyan csajoknál próbálkozol, akik nem jönnek be neked!! Inkább, akkor senkinél ne próbálkozz!!
Hála az Istennek, úgy van, ahogy az egyik válaszoló mondta, nincs olyan, hogy vékony lányok ízlése, csak az adott személy ízlése.
Amit tudok tanácsolni, hogy PRÉSELJ KI MINDEN LEHETŐSÉGET a vékony lányokkal való ismerkedéssel kapcsolatban, (társkereső, utca, villamos, busz, vonat, koncert, fesztivál, sport közösségek, barát barátnőjének a barátnője, és így tovább)
Plusz vizsgáld felül magad: Külső, élet, hobbi. Vagyis mi az amin javítani lehetne, és hogyan!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!