Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tanácsok?
Figyelt kérdés
A minap majdnem hazáig követett egy fiú (csak befordultam egy olyan helyre, ahova tudom, hogy úgysem követne) nagyon a sarkamban volt és miután lefordultam leszólított, hogy "szia, tetszel nekem! Van barátod?) de én nagyon meg voltam ijedve, úgyhogy válasz nélkül továbbmentem, de megfordultam és láttam, hogy helyes fiú és azóta nem láttam, és már nagyon bánm, hogy nem szóltam vissza neki!2012. okt. 25. 15:37
2/3 anonim válasza:
Ha komolyan gondolja, hogy tetszel neki, akkor úgy is keresni fog. Ha meg csak kamu volt, akkor hagyd a fenébe! :)
3/3 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj semmit. Ha legközelebb is leszólít, válaszolsz neki, ha meg nem keres, túllépsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!