Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele ha rá vagyok "szorulva"?
3 éves kapcsolatomból született egy kislanyunk aki most 1 éves. Albérletbe lakunk én, a párom a lányunk és az édesanyám. Úgy érzem már egy ideje hogy nem egyezik a közös jövőnk, szeretnék ebből kilépni és egyedül építgetni az életünket a kislányommal. Csak hogy mivel én itthon vagyok gyes-en nem tudok dolgozni így csak a párom keresete van meg édesanyámé de felesbe fizetjük az albérletet,kaját, rezsit. Ha most szakítanék vele anyukám nem tudja egyedül finanszírozni az egészet, és érthető hogy a párom nem fizetné ha már szétmentünk, csak a gyerek költségeit. Tegnap elmentem a bölcsibe megkérdezni hogy felveszik e a lányom (akkor tudnék menni dolgozni és lenne pénzem a kiadásokra) de azt mondták teltház van, értesítenek ha esetleg felveszik.
Mit csináljak ebbe a helyzetbe? Ki akarok lépni ebből a kapcsolatból de szó szerint most tőle függök és amíg nem tudom a gyereket bölcsibe vinni én meg dolgozni addig kilátástalan az egész?
20/L
15:07 : Nem gondolom hogy buta meg önző vagyok mert nem akarok folyton albérletről albérletre cuccolni a gyerekkel. Nem írtam, hogy évekig gurizzen külföldön és egyébként is lehetőség van egy hónapba 2x hazajönnie 3-4 napra. És a gyerek most is megkap mindent amire szüksége van, nem az ő és az én elkényeztetés céljából lenne jó ha elvállalná a külföldi munkát.
De valljuk be, ha valaki nem örököl, vagy nincs jó fizetése akkor nem jut csak úgy lakáshoz, az átlag rétegnek nem pottyan az ölébe csak úgy egy lakás. Tenni kell érte.
Ha önző és buta lennék akkor mereszteném a seggem még itthon pár évig, és nem venném figyelembe hogy a gyereknek biztosítsak egy biztos fedélt a feje fölé.
Szerintem meg elég fura meglátásod van. Mivel a gyereknek van apja, nem pótapát keresnék. Nem vagyok dagadt,csúnya semmi nem változott rajtam mert szültem egy gyereket. Észre sem lehet venni, sok nő örülne ha eleve úgy nézne ki mint én, nemhogy egy gyerek szülés után.
(félre értés ne essék, nem arcoskodásnak írtam az utolsó mondtatot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!