Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak vele ha rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele ha rá vagyok "szorulva"?

Figyelt kérdés

3 éves kapcsolatomból született egy kislanyunk aki most 1 éves. Albérletbe lakunk én, a párom a lányunk és az édesanyám. Úgy érzem már egy ideje hogy nem egyezik a közös jövőnk, szeretnék ebből kilépni és egyedül építgetni az életünket a kislányommal. Csak hogy mivel én itthon vagyok gyes-en nem tudok dolgozni így csak a párom keresete van meg édesanyámé de felesbe fizetjük az albérletet,kaját, rezsit. Ha most szakítanék vele anyukám nem tudja egyedül finanszírozni az egészet, és érthető hogy a párom nem fizetné ha már szétmentünk, csak a gyerek költségeit. Tegnap elmentem a bölcsibe megkérdezni hogy felveszik e a lányom (akkor tudnék menni dolgozni és lenne pénzem a kiadásokra) de azt mondták teltház van, értesítenek ha esetleg felveszik.

Mit csináljak ebbe a helyzetbe? Ki akarok lépni ebből a kapcsolatból de szó szerint most tőle függök és amíg nem tudom a gyereket bölcsibe vinni én meg dolgozni addig kilátástalan az egész?

20/L

2012. okt. 25. 13:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Még annyit, ohgy a párod dolgozik. Ez nem elég? Te egyelőre semmit nem csinálsz. Akkor kettőtök közül ki az álmodozó senkiházi és ki az, aki tesz is értetek?
2012. okt. 25. 15:09
 12/19 A kérdező kommentje:

15:07 : Nem gondolom hogy buta meg önző vagyok mert nem akarok folyton albérletről albérletre cuccolni a gyerekkel. Nem írtam, hogy évekig gurizzen külföldön és egyébként is lehetőség van egy hónapba 2x hazajönnie 3-4 napra. És a gyerek most is megkap mindent amire szüksége van, nem az ő és az én elkényeztetés céljából lenne jó ha elvállalná a külföldi munkát.

De valljuk be, ha valaki nem örököl, vagy nincs jó fizetése akkor nem jut csak úgy lakáshoz, az átlag rétegnek nem pottyan az ölébe csak úgy egy lakás. Tenni kell érte.

Ha önző és buta lennék akkor mereszteném a seggem még itthon pár évig, és nem venném figyelembe hogy a gyereknek biztosítsak egy biztos fedélt a feje fölé.

2012. okt. 25. 15:50
 13/19 A kérdező kommentje:
15:08 : Ki is írtam magamat mert van gyerekem? akkor az összes elvált szülős nők, férfiaknak nincs párkapcsolatuk mert van egy gyerekük? ez meg elég hülye felfogás....
2012. okt. 25. 15:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát a huszas korosztályból nem kapsz senkit, a harmincasból talán, de ott is max elvált apukákat. Mondjuk van egy olyan ismerősöm (volt munkatársam), aki 27 éves létére összejött egy elvált anyukával, aki 39 éves és van egy gyereke. De ő inkább túl félénk és ezért választotta a könnyebbet, mert elvált anyuciért nem kell küzdeni.
2012. okt. 25. 15:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Kimegy a férjed, dolgozik 2-3 évet és pont lemarad a kislányod legfontosabb fejlődéséről. Ma már azaz apuka sem foglalkozik a gyerekkel, aki nem megy külföldre. Gondolmo van a Te ismeretségi körödben is (meg ide is irogatnak), hogy a férj reggeltől estig dolgozik, a gyereke idegesíti, ha már hetente 2x el kell vinni oviba, már mérges, hogy miért. Aztán meg csodálkozik, ha majd a gyereke lekoccol otthonról tizenévesen és majd az apja temetésére se megy el, mert nincs kedve.
2012. okt. 25. 16:01
 16/19 A kérdező kommentje:

Szerintem meg elég fura meglátásod van. Mivel a gyereknek van apja, nem pótapát keresnék. Nem vagyok dagadt,csúnya semmi nem változott rajtam mert szültem egy gyereket. Észre sem lehet venni, sok nő örülne ha eleve úgy nézne ki mint én, nemhogy egy gyerek szülés után.

(félre értés ne essék, nem arcoskodásnak írtam az utolsó mondtatot.)

2012. okt. 25. 16:06
 17/19 A kérdező kommentje:
Az apja foglalkozik vele, ezzel nincs gond mert szereti nem csak kötelességből teszi. Kiveszi a részét mindenből.
2012. okt. 25. 16:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Oké, menjen a férjed külföldre, keressen pénzt, h neked és a gyereknek jobb legyen. És te mit teszel ehhez? 20 éves vagy, 1 éves a baba, te gyest kapsz, szóval valszeg nem dolgoztál egy napot se életedben, de a férjedet hajtanád. aki mellesleg eltartja az anyukádat is vagy legalábbis hozzájárul. Gondolom, azért lakik veletek albiban, mert nincs hová mennie, vagy beteg és segítségre szorul vagy valami más miatt segítségre szorul. Férjed helyébe kitenném a cuccaidat a lépcsőházba, zárcsere, gyerek marad.
2012. okt. 25. 18:40
 19/19 A kérdező kommentje:
dolgoztam, de mivel nem bejelentett munkahely volt ezért kapom csak a gyest. anyukámnak van lakása de az csak egy szobás nagyon pici, és pont hogy Ő segít nekünk ezáltal hogy eljött velünk albérletbe.
2012. okt. 26. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!