Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 évesen nincs semmim. Lehet így barátnőm?
27 éves vagyok, nincs házam, lakásom, autóm, otthon élek a szüleimmel. Már 1 éve munkanélküli vagyok, nem vesznek fel sehova papírok nélkül (érettségim van). Betanított munkalehetőség megszűnt a környéken nagyon sok a munkanélküli. A szüleim azt mondják jelentkezzek nappali tagozatos egyetemre. Szerintem az kicsit kínos lenne, 30 évesen végezném el, friss álláskeresőként. Nincs barátnőm és így pénz, minden nélkül úgyérzem nem is lesz. Lehetőségeim lennének, de nem akarok egy lányt se belevinni egy ilyen lehetetlen helyzetbe plusz ki akarna egy teljesen csóróval együtt lenni kilátások nélkül. Persze mindenki azt mondja, hogy aki akar találni munkát az talál, de sajnos ez nem igaz. Minden héten járok állásinterjúkra, de mindenhol csak leépítések vannak. Elköltözni anyagiak nélkül meg nem tudok olyan helyre ahol lenne munka.
Szerintetek mit tegyek?
"Nincs barátnőm és így pénz, minden nélkül úgyérzem nem is lesz. Lehetőségeim lennének, de nem akarok egy lányt se belevinni egy ilyen lehetetlen helyzetbe"
Mi is a gondod ezek után? -.-
Ha te nem akarod, jó hogy nincs, ne fogd a pénzhiányra.
Aki akar, talál munkát! Akkor is azt mondom :-P
Ja, ha Te még ezek mellett válogatsz is? Kidobónak nem jó lenni? Öregem, Te is egy selejtes vagy: megcsinálod a dolgod és fizetnek érte, ez a lényeg, nem az, hogy mit kell csinálni. Van vagy 3 szakmám és évek óta nem dolgozok egyikben sem, mert másra volt lehetőségem. De ha semmire nem volt, akkor mentem napszámba kapálni, mert azért is fizettek.
Kicsit vagy vicces csak:
- "akar találni munkát az talál, de sajnos ez nem igaz"
- "Hívnak mindig egy helyi szórakozóhelyre "kapusnak""
Most csak én látom a paradoxont?
Szerintem itt most nem a párkapcsolat, meg a vagyon hiánya a legnagyobb baj, hanem az, hogy nincs munkád és leértékeled saját magad.
Én először ezen változtatnék. Ha itthon nem tudsz olyan szakképesítést szerezni, amivel elhelyezkedhetsz, akkor menj ki pár évre külföldre dolgozni. Ismerkedni ott is tudnál.
Nem akarok elmenni kidobónak semmiképpen, belevinnének csak valamibe, azt látom itt a városban, hogy ezek ki-be járnak a sittre. Kösz, nem vágyom erre.
12: Nekem nem kell divatr*banc, de azt veszem észre, hogy az átlagosabbaknak mégnagyobb elvárásai vannak (ugye van eszük is).
Az a legnagyobb bsjom, hogy nem tudom merre induljak...
Az tény h ma magyarországon nagyon nehéz. Kétségtelen. De szerintem a párkapcsolatnak az anyagiakhoz nem sok köze van.
Ha egy lány csak azért nem képes téged szeretni, vagy veled járni mert csóró vagy és munkanélküli, akkor már azzal is nyertél, ha nem jössz össze egy ilyen lánnyal.
Biztos vagyok benne h vannak még normális felfogású lányok a világon, (magyarországon is) akik az ember személyiségét nézik, nem a pillanatnyi anyagi helyzetét. Szerintem.
38/F
Igen, viszont ha a kérdező nem talál ki valamit sürgősen, hogy változtatni tudjon, akkor ez a pillanatnyi anyagi helyzet állandósulni fog.
És könnyen szembesülhet vele, hogy a 21-22 éves korosztály a sok értelen, bulizós csitrivel valóban nem akar egy pénztelen munkanélkülivel összeállni. Egy pár évvel idősebb pedig azért nem, mert ha normális családi életet akar, arra egy kereset nagyon sokszor nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!