Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem magam túl rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, beleszerettem a csoporttársam egyik haverjába. Többször jártunk el közösen ide-oda,és úgy éreztem én is szimpi vagyok neki. Ott aludtam nála, nem történt semmi,csak csók!!Másnap kikisért a buszmegbe,jót beszélgettünk útközben...és aztán egy hétig nem jelentkezett,és közölte hogy ő nem akar többet a barátságnál!Pár napra rá írt hogy sajnálja ha megbántott, nem így akarta!Én erre már nem is írtam neki vissza!

Még mindig rosszul érzem magam miatta,fáj hogy így alakult!

Mit tegyek?Felejtsem el örökre?Vagy talán van némi esély hogy meghódítsam?

2008. máj. 21. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
3%
Vágd fel az ereidet, így nem lehet tovább élni
2008. máj. 21. 14:58
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi:)))a "bunkók" mindenhol jelen vannak :))
2008. máj. 21. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én tanácsom az hogy hanyagold egy darabig. Hogy van e esélyed még, azt én innen nem tudom, de semmiképp se loholj utána. Hanyagold, aztán majd meglátod, hogy ő közeledne e vagy nem. Fiúk nem teljesen százasak, nem nagyon lehet tudni mikor mit akarnak.:)
2008. máj. 21. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:
A 2ik valaszadoval egyet ertek... Tenyleg van olyan aki nem teljesen komplett es meg meg sem lehet magyarazni a donteset... a fene sem erti oket...
2008. máj. 21. 15:38
 5/5 anonim válasza:
Ha a srác oldaláról nézzük a dolgot, azt hiszem elég korrekt volt, sokan még ennyit se tennének, hogy bevallják mire is gondolnak, csak elsumákolnák az egészet. Ez a jobbik verzió. Azon pedig neked kell elgondolkodnod, hogy nem értettél-e félre valamit az éjszakát megelőző viselkedéseiből. Mert iklyenkor az ember hajlamos mindent felnagyítani, ha már egy kicsit is bíztató a dolog. A srácnak mindneképp tetszel, de ezek szerint nem szeretne hjosszú távra tervezni veled, JELENLEG. Azt szintén neked kell eldöntened, hogy adtál-e elég időt ahhoz, hogy megismerjétek egymást anynira, hogy a nemleges döntését ilyen könnyen elfogadd. Ha úgy érzed nem, hát húzz elő valamit a tarsolyodból, de vigyázz, NE NYOMULJ. Mert az inkább visszássá tud válni, és méginkább elrontod a dolgot. Szervezz "véletlen" találkákat, legyél vicces és kedves de ugyanakkor távolságtartó, és ne az az éjszaka járjon az eszedben. esetleg foglalkozz más pasikkal, a fickók ezt utálják, még ha nem is vallják be, és NE NYOMULJ. Ha egyértelmű jelet ad ezután, akkor hajrá, de csak akkor! na sok szerencsét!
2008. máj. 21. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!