Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy lehetne 64932 palim és még sem tudom elfelejteni az exem?
Figyelt kérdés
már lassan 1 éve szakítottunk. neki azóta nem volt senkije (max egyéjszakára) nekem volt. az elején tök jó volt minden de kis idő múlva rájöttem nekem az exem kell.. most megint találkozgatok valakivel de most is az exem jár az agyamba.. 10/11es palikkal találkozgatok még se megy... néha szoktunk beszélni amúgy az exemmel néha ad jelet, hogy talán akár még ő is valamit most meg már nem írt vissza vagy 3 napja..2012. okt. 24. 21:54
1/5 anonim válasza:
Azért, mert van olyan ember, akit sosem lehet elfelejteni.
Nem hallottál olyanról, aki csak egyet tud szeretni életében? Pedig vannak.
Pl Jennifer Aniston. Akárhogy kínlódik, mindig Brad Pitthez húz a szíve.
2/5 anonim válasza:
Talán még érzel iránta valamit. És lehet hogy mivel jó volt vele minden pasiban őt keresed.
3/5 Shai-Hulud válasza:
64932?
Ne túlozz, csak 64930 az, csak te mindig túlbecsülöd!
4/5 A kérdező kommentje:
örökre őt fogom akkor szeretni?az jó lenne csak kár, hogy ő nem szeret (szerintem) viszont
2012. okt. 24. 22:10
5/5 anonim válasza:
Képes vagy te kiszeretni belőle én is túltettem magam a fiún akibe halálosan bele voltam zúgva most kaptam egy sokkal jobb párt az élettől és megérte elfelejteni a másikat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!