Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az exemmel. Nagy hiba volt. Mi legyen?
A barátommal 1 éve vagyunk együtt. Én elkerültem egyetemre, Szegedre, amúgy Békéscsabán élek.
Megromlott a kapcsolatunk, sokat veszekedtünk. Amikor többet találkoztunk a suli előtt, akkor is iszonyat féltékeny volt. (Most is emiatt veszekedtünk legtöbbet, idegesíti, hogy az exem itt lakik, ahol tanulok..)
Sosem csaltuk meg egymást.
Most nem vagyunk együtt, épp "szünetet" tartunk.
Nehezen bírom.
Volt egy buli, ahol az exem is ott volt. (szegedi a srác, vele 1,5 évet voltam.)
Jól éreztem magam, rengeteget beszélgettünk. Aztán annyira előjöttek a régi érzések, hogy egyre közelebb kerültünk egymáshoz, és lefeküdtünk. Jól esett, hogy valaki foglalkozott velem, odafigyelt rám..
A barátomnak még nem mondtam el.
Gyenge pillanat volt. De félek, ha elmondom neki, akkor végleg vége.. pedig ez a kapcsolat még lehet, hogy menthető lenne.. Tudom, nagy hiba volt, de visszacsinálni már sajnos nem tudom..
20 L
Addig "dobasd ki magad", amíg a mocskosul nagy féltékenysége nem válik tetlegességgé!
Bár szerintem ezért te így is úgy is kapni fogsz a b*dös gyökér pasidtól, mert a féltékeny ember mindenre képes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!