Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha sosem keresem a pasit?
Ha ő eddig minden nap keresett, akkor neked is illene megtisztelned annyival, hogy őszinte leszel hozzá. Egy hívással tudathatod vele, hogy érdekled.
Én a legtöbb esetben az ilyen egyenlőtlen helyzetekben keresek egy másik lányt.
Kedves Kérdező!
Lehet, hogy a kiszemeltednek van saját élete, ami legalább olyan fontos a számára, mint Te. :D
Lehet, hogy én vagyok ultrakonzervatív, de úgy tudom, bárminemű emberi kapcsolathoz két ember kell. Ha ír Neked, akkor válaszolj, mert ha nem teszed, az vagy úgy jön le, hogy Te nem szoktál csak úgy válaszolgatni, mert nehogy már, később sem akarsz majd beletenni a kapcsolatba (nem sértegetlek, csak elmondom tényszerűen, mi játszódik le a pasikban), vagy egyszerűen nem érdekel. A férfi dolga az udvarlás, a "hódítás", de nem mesevilágban élünk. Ha egy csaj nem invesztál bele a dologba, egy helyes önértékeléssel rendelkező (nem büszke és gőgös!) faszi lelép. Kérdésedre a válasz: ha szimpatikus, egyszer-egyszer Te is írhatsz neki.
26/F
Köszönöm a tanácsot :)
Nem azt mondtam, hogy nem írok neki, ha keres persze, hogy válaszolok, de ő sem viszi túlzásba és ez nekem meglepő. Nem ír ő sem, hogy szia, hogy telt a napod, vagy éppen a randi után nem ír rám este. Ez persze nem feltétlenül baj, sőt... legalább nem egy nyálgép papucs. Csak én magamtól nem írok rá, hogy mi van vele. Ezért érdekelt, hogy egy ilyen helyzetben gondolhatja e azt, hogy nem érdekel, ezért nem keres annyira ő sem?! :)
Persze.
Alapból a több szálon futtatós dologgal én nem tudok azonosulni. Mindig próbálok egy emberre koncentrálni, máskülönben nem is várhatom el, hogy ő is úgy viszonyuljon hozzám. Ha valaki elém dobja magát, az végképp visszataszít, pedig nő vagyok. Nem tudom te egy randi után mit várnál a nőtől, vagy neked mit jelent a "játszotta az elérhetetlen hercegnőt"?
De kicsit sem érzem aggasztónak, bántónak, sértőnek, ha esetleg a 2. randin sem történik csók és szex. Ha ettől valaki inkább mást keres, hát hajrá, én örülök a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!