Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen ő álmaim nője. Mégse kellek neki. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy csaj már régóta ismerem és teljesen belé szerettem. Hiába próbálkozom nála egyszerűen nem érdeklem. Már sokszor visszautasított de képtelen vagyok elfelejteni őt. Rengetegszer leírtam már neki mit érzek iránta de nem érdeklem. Pedig nekem csak ő kell és ő a tökéletes nő számomra. Mindennél jobban szeretem. Mit tegyek?2012. okt. 23. 22:46
11/17 anonim válasza:
Keress mást.:( Ha többször elutasított, tényleg nincs esélyed.:(
12/17 anonim válasza:
Hagyd a francba, a mehkaptar sem egy jukbol all. Probald ezt mondogatni: ha valakinek nem kellesz az nem is erdemel meg teged. Kicsit kitisztitja a fejed.
13/17 anonim válasza:
Mindig mindenkinek az kell, ami nem lehet az övé. Szerintem mondj le róla:/
14/17 TOMAtm válasza:
Nos 3 lehetőséged is van:
1.pia-önsajnált
2.halálra dolgozod-edzed magad úgy h 3 perced ne legyen egy nap(amikor lenne időd rá gondolni).
3.Elhívod moziba,vacsorázni és nem LEÍROD NEKI hanem élőben az arcába mondod és felszeded a lányt(a cukros ételek megkönnyítik a dolgod...)
15/17 anonim válasza:
Hát én távol tartási végzést kérnék....amiket a híradóban hallani, félnék tőled....
16/17 anonim válasza:
Üdv a klubban, és én is 20 vagyok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!