Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt helyre lehet még hozni?
Figyelt kérdés
A barátommal október 14.-én jöttünk össze, tehát több, mint egy hete járunk. Keveset tudunk találkozni, mert messze tanul tőlem, hetente jár haza. Ezelőtt nagyon jó barátok voltunk, benne találtam meg azt, akire mindig is vártam - annyira egy hullámhosszon pörögtünk, mindig volt témánk, és egész nap azt vártam, mikor beszélünk végre. Most, hogy összejöttünk, a találkozók alatt végig csak csókolózunk, semmi mást nem csinálunk, de mind a ketten észrevettük, és hiányoljuk a beszélgetést. Most is beszéltünk skypeon, de valahogy nem volt az igazi... Mondtam a témákat, de valahogy csak annyit tudtunk válaszolni egymásnak, hogy "ja", és a régi poénkodások is eltűntek... mi lehet a baj? :(2012. okt. 23. 22:20
1/1 anonim válasza:
Ez itt a gond, hogy messze van tőled. Másrészt még friss a kapcsolat. Viszont ha azelőtt jól elvoltatok, akkor tetkintsetek most is egymásra ugy, mint barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!