Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem szeretett igazán? Dolgozzam fel? ..

Figyelt kérdés
van 1 pasi, akivel kavargattunk, közben volt bnője, ő meg irántam is érzett vmit és a bnője iránt is, igyhát nemtudott dönteni.. végül a volt nőjét választotta. utána nembeszéltünk, majd keresni kezdtük egymást, aztmondta engem akar, járni kezdtünk, de fura volt, mintha nemis velem lett vna lelkiekben, elmaradtak az érzélmeskedések, ha mondta h szeret, akk olyan közönbösen, elment reggelente csók nélkül, meg volt még ezer más indok, közbe beszélgetett még a volt bnőjével,kértem netegye, de nemtudta megállni, mellettem akarta őt elfelejteni, fura érzésem volt, neméreztem vna h szeret, nemragaszkodott annyira hozzám, igyhát szakitottam. ekkor sirt miattam. emiatt megbántam h kidobtam, de ő utána már nemnagyon keresett.. hanem a volt bnőjét kezdte el ujra keresni... ha szeretett volna utánam jött vna igaz...? egy idö mulva ujra keresni kezdett azthittem elfelejtette a nőjét, és talán lehet vmi, de nem igy történt, megtudtam h ujra járnak... a csajt levitte magához 2 napra, alig akarta hazaengedni, mig engem alig hivott magához még együttvoltunk... a magam megnyugtatása képpen kérdem, ugye jól tettem h szakitottam?? mindenki engem vádol, h nemvoltam türelmes, de aztgondolom hha vki 1 hónap alatt (+ az a majdnem egy év mig kavargattunk) nemképes belémszeretni akkor már nemis igen fog... a pasi aztmondta tudott vna engem nagyon szeretni idövel... de aztgondolom semmi keresnivalóm nemvolt egy olyan mellett, aki friss szakitáson volt tul, labilis, gyenge ember, aki sosem tudott egy normális döntést meghozni (mivel közel 1 évig nemtudott dönteni h engem akar e igazán v a bnőjét)... jóltettem amit tettem? ( bunkó válaszadók kiméljenek...)
2009. aug. 9. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Jol tetted!Ne vadold magad ,a tobbiekkel meg ne foglalkozz.Nem ok eltek at ezt az erzelmi defektet.
2009. aug. 9. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez ilyen se veled se nélküled dolognak tűnik, amit sosem értettem. Szerintem jól tetted. Másokkal meg nem kell foglalkozni, nem ők vannak benne ebben a dologban.
2009. aug. 9. 13:34
 3/6 A kérdező kommentje:
az bizony, se veled se nélküled... :( csak tegnapis csak megalázást kaptam, elmentem egy klubba, ottvolt ez a pasi, és hallottam vissza h ő állitolag megmondta nekem h semmit sem akar én meg tapadtam ennek ellenére rá.. szó se volt ilyenröl, utána irtam neki az smst, persze tagadott mindent, és irta h sose mondana rosszat rám.. akk elfog tudni felejteni? vagy megint várható hha szakitanak a bnőjével v hha vmi rosszlesz a kapcsolatukba akk ujra keresni fog és jön a hülyités, meg h mindkettönket szereti? :S szánalmasnak érzem saját magam, amiért bedöltem, de igazából nemis tudom mit kellett vna tenni, hisz mindig ő keresett engem a bnője mellett is, és ő udvarolt nekem, lehet nemkellett vna bedölnöm neki, mikor szakitott a bnőjével, számitottam is rá h visszamegy hozzá, de annyira bizonygatta h nemérez már semmit sem a csaj iránt, közbe láttam rajta h mégis... korrektebb dolognak tartottam vna hha elémáll h "boccccs, nemtéged szeretlek, hanema volt barátnőm".. ennyit kellett vna....:(
2009. aug. 9. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát persze hogy jól tetted! Felejtsd el a srácot, nehéz lesz de ne vedd észre ne foglalkozz vele, szakíts meg minden kapcsolatot vele, és jól mondták előttem: más véleményével ne foglalkozz.
2009. aug. 9. 14:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen jól tetted hogy szakítottál. Másrészt ezek szerint kétszer is csalódást okozott neked...egyszer mikor nem téged választott, másodszor amikor nem harcolt érted...

A magad érdekében szedj fel egy pasit vagy legyél sokat barátokkal...tereld el a figyelmed, ne gondolj rá...

Ha keres rázd le...ha újra keres mondd meg neki hogy csalódást okozott neked és nem akarod látni. De ha szereted még akkor szívás van...akkor korbácsold fel a vágyit akár úgy hogy mikor együtt vagytok nem figyelsz rá 100%ig mintha nem érdekelne mit mondd...ha ez idegesíti akár még remény is fakadhat belőlle...vagy egyszerüen legyél jelen...vegyél részt az életében...ha tescoba mész akkor is hívd fel és kérdezd meg akár hogy hol találod a cocacolát...vagyis légy jelen a barátnőjét idegesíteni fogja és talán féltékenykedni fog...ez esélyt adhat arra is hogy hülyén viselkedjen a baránője..de fordítva is elsülhet...

2009. aug. 9. 14:37
 6/6 A kérdező kommentje:
hát ezaz :S én most épp azon vok h elfelejtsem, és többé sose lássam ...
2009. aug. 9. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!