Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátnője azaz csaja,1 betegen születtet fiúnak?
Figyelt kérdés
Miért utálják a lányok nem járnak azokkal,akik betegek? én is autista vagyok lehet,sziv problémás is2012. okt. 23. 17:14
11/18 A kérdező kommentje:
Bíró Zsuzsanna köszönöm szépen,mert alig van önbizalmam. beteg fiút nem mindekit szeret,kevés lány járna vele
2012. okt. 23. 18:59
13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszolok,jó érzés
2012. okt. 23. 19:08
14/18 Light87 válasza:
Én csak azt kérem hogy nézd meg ezt, és próbálj erőt meríteni belőle:
15/18 A kérdező kommentje:
Light87 belenéztem,és sokan szeretik a férfit,pedi undoritoan néz ki. nincsenek kezei lábai ujjai
2012. okt. 24. 12:55
16/18 anonim válasza:
Nem tudom milyen viszonyod van a lanyokkal de szerintem vannak hozzam hasonloak akiknek nem csak a kulso szamit hanem a humor kedvesseg is.egy-ket bokkal vagy vicces megjegyzessel (persze nem durva nehogy megbantsd!)konnyen a lanyok szivebe lehet ferkozni:)16L
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszolok.Előző válaszoló ez biztató.
2012. okt. 29. 07:29
18/18 anonim válasza:
Szia!
Én 15 éves vagyok és volt egy barátom, akinek nem volt meg az egyik lába, d emégis nagyon jól éreztem magam és belé voltam habarodva. Sokan megnéztek miatta, de engem nem érdekelt. Elutazott Franciaországba ezért sajnos nem tudom vele tartani a kapcsolatot. Mivel duci vagyok, el tudom kéozelni, mit érzel most. Tinikorban persze sajnos nem sok esély van rá, de 20 éves korod körül már amikor az emberek érettebbek lesznek, értékelni fogják minden jó tulajdonságaidat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!