Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátnője azaz csaja,1 betegen születtet fiúnak?
Attól függ milyen mértékben ütközik ki rajta a betegség. Szív probléma nem zavar, egy apróbb nekem is van, a párom sokáig nem is tudott róla, nem is zavarta.
Az autistaság viszont már más téma. Van egy ismerősöm, ő viszonylag súlyos autista. 20 éves létére mindent úgy kell neki szájbarágósan elmagyarázni, mint egy kisgyereknek és még akkor sem biztos, hogy megérti miről beszélek.
Volt, hogy zavarodottan állt a buszmegállóban, hozzászóltam és nem ismert meg, mire zavarodottan mondta, hogy nem tudja merre kell elindulni a kollégiumba.
Az a nagyon fura, hogy néha tisztább az elméje és a tudata, néha viszont átkattan valami és mintha más világba kerülne, nagyon fura.
Megmondom őszintén én ezt ijesztőnek érezném és nem valószínű, hogy akárcsak egy pillanatig is eszembe jutna, hogy máshogy nézzek rá, mint egy haverra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!