Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogyan hívjam fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan hívjam fel a figyelmét?

Figyelt kérdés
Van egy srác,heti 3 órán vagyunk egy csoportban.Eddig néhány héten keresztül mindig nézett, figyelt mikor mondtam valamit, beengedett az ajtón, próbált féltékennyé tenni azzal, hogy amikor bementem az ajtón, elkezdte ölelgetni az egyik osztálytársát, és figyelt hogy nézem-e:D Azóta kb 2hete nem csinál semmit.:| bejelöltem facen, vissza is jelölt, belájkoltam 3 képét, de semmi.:| mit tegyek hogy újra felfigyeljen rám? vagy hogy észrevegye hogy bejön? Nem szoktunk beszélgetni, mert mindig a fiúbarátaival lóg.:|
2012. okt. 23. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
próbálj beszélni valahogy vele (a háziról, egy tanárról, egy iskolatársatokról, akármiről) majd írj rá facebookon, közeledj hozzá, hitesd el vele hogy ő az alfahím :DD utána pedig hanyagold, ne törődj vele, legyél hideg. ez sérteni fogja az önbecsülését és nagyon teperni fog neked :) ez mindig beválik :D
2012. okt. 23. 16:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbálj vele kapcsolatot létesíteni. Az mind szép és jó, hogy szemeztek egymással, de ez még nem jelenti azt, hogy be is jössz neki. Beszélj vele valahogy, hívd félre szünetben, vagy keresd meg sulin kívül. Írj neki fb-on, beszélj meg vele egy találkát. Ha nem teszel semmit, csak várod a sült galambot, nem fog történni semmi. Esetleg annyi, hogy valaki szerencsésebb lesz.
2012. nov. 2. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!