Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi legyen neki az ajándékom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen neki az ajándékom?

Figyelt kérdés

November elején lesz névnapja a barátnőmnek. Most leszünk 1 hónaposak 6 nap különbséggel a névnapjától.És nem nagyon tudom h mit adjak neki. Egy csoki szerintem nem jó...Ha ez segít akkor sokat sportol és imádja az állatait. Én nem feltétlen tárgyra gondoltam hanem valahova elvinni is jó. Előre köszönöm a válaszOKAT :D annál jobb ha több válasz van :)

F/15

2012. okt. 23. 12:05
 1/7 A kérdező kommentje:
elfelejtettem hozzá tenni hogy lányoktól és fiúktól is várom a válaszokat csak kérlek írjátok oda h fiú v. lány írta a komit
2012. okt. 23. 12:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Vidd el a plázába!
2012. okt. 23. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Vegyél neki valami állatot,vagy valami bizsu,ill ezüst ékszert,anyagi helyzetedtől függően
2012. okt. 23. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Virágnak örülne vagy plüssnek. Ezeken kívűl még elviheted pizzázni. De mindenképpen vegyél neki valami apróságot.
2012. okt. 23. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
ÉKszert ne!!!
2012. okt. 23. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:

A névnapjára virág nélkül be ne állíts! Nem kell hatalmas csokor, elég egy szár fehér virág is (de nem rózsa!), liliom, vagy kardvirág, kála...

Az féléves fordulóra pedig vidd el egy kiállításra olyan témában, amiről tudod, hogy érdekli.

A csoki sem rossz ötlet, de akkor valami különleges és finom csokit vigyél.

26/L

2012. okt. 23. 14:11
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az összes választ! :) ettől függetlenül ha még kapok azoknak is nagyon örülök
2012. okt. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!