Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakadék szélén állok! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! Kérdésem elsősorban lányoknak szól! A barátnőm most nagyon haragszik rám, mert mindig piszkáltam őt valamivel, apróságok! Sosem vettem komolyan a haragját az igazat megvallva és az esetek után is felmerültek néha kötöszködések vele szemben! Most amikor legutóbb megbántottam, annyira megharagudott hogy szinte szóba sem áll velem és szerintem a szakítást fontolgatja! Változtatni szeretnék ezen mert nagyon de nagyon szeretem őt! Mi az a dolog amitől kicsit engedne esetleg? Már bocsánatot kértem tőle személyesen is és telefonon is! Nagyon félek hogy elhagy! Mit csináljak most? :(2012. okt. 22. 22:46
11/21 A kérdező kommentje:
már 4 napja történt az eset, és nem szakított velem még! most felhívtam telefonon, beszélgettünk kicsit, esedeztem neki meg ilyenek, aztán megkérdeztem el akar-e hagyni, azt mondta nem tudja még...de lehet! szerinted? :(
2012. okt. 22. 23:03
12/21 anonim válasza:
Hát..reménykedj..hagy gondolkozzon, de vmivel nyugodtan..vmi szolid ajándékkal
14/21 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a segítséget :)
2012. okt. 22. 23:14
15/21 anonim válasza:
Nincs mit..de fejezd be a kötekedést, mert más megint ha monoton csinálod, v vmi vicces hülyeséggel előállsz amire rákontráz és együtt nevettek, mint h veszekedés lesz belőle meg harag:S
16/21 A kérdező kommentje:
mostmár belátom amikor meglett a baj! csak ő ezt nem hiszi el nekem sajnos! kèrtem tőle egy esèlyt, hát majd meglátjuk! :( de ha elvesztem akkor nem is tudom mihez kezdek! :S
2012. okt. 22. 23:20
17/21 anonim válasza:
Majd jössz vissza ide lelkifröccsért. Az idő mindenre gyógyír. De nem hiszem h szakítani fog.
18/21 A kérdező kommentje:
Sose kèrdeztem itt mèg semmit! Csak úgy regisztráltam! :D De most kivètelesen szüksègem volt más tanácsára! Hát remèlem hogy nem hagy el...mert aztán most tènyleg rájöttem hogy nem kène piszkálni szegènyt! :(
2012. okt. 22. 23:30
19/21 anonim válasza:
Szerencséd, hogy ilyen a barátnőd.
Nem pazarlom a szeretetemet olyan emberre, aki nem érdemli meg.
Te már repültél volna régen.
Úgysem tudsz megváltozni, nem szereted igazán és kész.
20/21 A kérdező kommentje:
Senki nem kèrdezte hogy mit tettèl volna a helyèben a csajomnak! Arról pedig fogalmad sincs mennyire szeretem!
2012. okt. 23. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!