Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem senki járni a suliból? 17l
Milyenek?
Amúgy még mindig nem tudunk Rólad semmit, ami alapján talán könnyebben válaszolhatnánk...
küldjé képet és megmondom mi hogy van, lehet a külsőd (nem kifejezetten arcra gondoltam, hanem pl. elhanyagolt kinézet)
mondjuk ezt kétlem de kitudja, a leírás nem túl sokat mond.
Azért mert nem 150 cm, vagy és 60 kg.
Atyavilág...
Mashol is lehet ismerkedni, nyugi! :-)
18/l
utolsónak köszönöm hogy ennyire hétköznapinak találja a barna szemet...a barna szem nagyon szép tud lenni...a már annyira sötétre gondolok hogy alig látod a pupilla és a csarnok közti kölümbséget...és olyan szépen tud csillogni :3
igen, tényleg gyakori, mégse csúnya, szerintem. szebbnek találom a kéknél. Haj szintén szép tud lenni a barnába.
Kérdező viszont nagyon alap dolgokat írt le...ebből még nem lehet tudni miért nem járnak vele...
a kérdező nem nagyon alap dolgokat ír le. Hanem gyakorlatilag SEMMIT, EGYÁLTALÁN SEMMIT 0, semmi.
155cm 51kg mmmm igen, most már tutira tudom milyen csaj lehetsz. Még szerencse hogy elsajátítottam a súly és magasság dkg/mm pontos megállapítását a látásommal. Mert hát végül is ugye nem mind1 ám! Hogy most 51kg VAGY!! 52 áháá neeem nem nem,, igenis nagyon fontos tényező.
És véletlenül sem több(száz)ezer ember, khm lány rendelkezik ilyen tulajdonságokkal mint barna haj és a többi, ezek nagyon egyedi dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!