Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Későn jövök rá, hogy szerelmes voltam, vagy ez nem is szerelem?
Figyelt kérdés
Jól éreztük magunkat, boldogok voltunk, de a távolság és a korkülönbség miatt abbahagytuk. Akkor nem éreztem, hogy szerelmes lennék, most viszont úgy gondolom, hogy jó lenne vele, de ha mellettem lenne akkor meg lehet elbizonytalanodnék, hogy tényleg együtt kellene lennünk hiába lennénk boldogok. Nem is értem magam mi van velem. Nem érzem, hogy közös jövőnk lehetne, de ha egy kis ideig jó volt akkor miért ne. Csak akarat kérdése lenne.
Ő 16L én 24F.
2012. okt. 22. 17:17
2/6 anonim válasza:
Mire vársz? írj neki, hívd fel! :)
3/6 anonim válasza:
Szerintem csak a szokásos szakítás utáni "hiányzik" érzés ez. Én véleményem az, hogy még hagyd a dolgot és ha még pár hónap múlva is így érzel, akkor lehet elgondolkodni, hogy újra próbáljátok-e. Egyébként szerintem 16 éves lány tényleg fiatal egy 24 éves sráchoz.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is pár hónapig várjatok,ha addig se jó. újra probálkozz nála
5/6 A kérdező kommentje:
Gyökérségnek érezném megkeresni, ha akkor úgy döntöttem, hogy hagyjuk most meg kapálózni utána. Önző dolog lenne, csak az idejét húznám ha mégsem működne, elvenném a lehetőséget, hogy olyannal legyen akivel jövője is van. Lehet, hogy már boldog valakivel.
2012. okt. 22. 17:37
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek ez szerelem vagy csak fellángolás vagy csak egyszerűen hiányzik?
2012. okt. 22. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!