Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem a barátnőmmel! Mit tehetek? Inkább lányok válaszára vagyok kíváncsi mert ők ezt jobban tudhatják!
Figyelt kérdés
Néhány napja összevesztem nagyon a barátnőmmel, igazából én bántottam meg őt, azóta nem akar velem foglalkozni és ha írok neki arra is csak 1-2 szóval reagál, nagyon haragszik rám! Nem akarom őt elveszíteni, mit tehetnék hogy megbékéljen? Személyesen is bocsánatot kértem tőle már és telefonon is de mégsem akar engedni! :( Nagyon szeretem őt és nem szeretném elveszíteni! 23F2012. okt. 22. 17:10
11/15 anonim válasza:
ez szemelyfuggo... nekem is kicsuszott mar a szamon mergemben,vagy valami miatt,megsem gondoltam komolyan..tudod a lanyok gyakran beszelnek olyakat amiket meg sem gondolnak,csak reflexbol,meregbol mondjuk...:D de akkor erre is kerdezz ra,hogy komolyan mondta,vagy csak hirtelen felindulasbol. ha valamit nem tudsz,kerdezd meg nyiltan tole,ne itt kerdezd,h komolyan e gondolta,mert mint irtam,ez szemelyfuggo :) a kapcsolat egyik alapja a komunikacio...beszelgess vele sokat,es ha kerdesed van,neki tedd fel. Ha mar megbizik benned,es elmond neked mindent,akkor ne hasznald ki,ne verd at,mert ez akkora csalodas lehet,hogy meg sem bocsajt. kiveve ha olyan buta mint en :)
12/15 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a segítséget! :)
2012. okt. 22. 17:56
13/15 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Uh basszus... Nagyon szarul fogalmaztad meg. Ott kezdődik ez, hogy közben kellett volna kicsikarni belőle, hogy úgy viselkedjen, nem utólag hibáztatni. Nyugodtam mondhatod neki, hogy nem gondoltál bele, hogy mennyire megbántod. Képzeld kicsit magad a helyébe...
14/15 A kérdező kommentje:
Hát ne haragudj de ennek csak a felét értettem! :S egy kicsit bővebben fejezd ki magad ha lehet!
2012. okt. 22. 18:02
15/15 anonim válasza:
nincsmit! csak amskor jobban figyelj oda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!