Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIT CSINÁLJAK? Minden hülyeség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIT CSINÁLJAK? Minden hülyeségért összeveszek a párommal

Figyelt kérdés
MINDEN szron felkapom a vizet, nem telik el úgy nap, hogy ne támadjam le és ne veszekedjek vele. Teljesen kikészült már tőlem, már nagyon sokszor akart ez miatt elhagyni, én meg mindíg csak igérgetem neki, hogy abba hagyom és megajvulok de valahogy mindíg ugyanaz lesz a vége, hogy NAGYON CSÚNYÁN össszekapunk. De ez mellett NAGYON SZERETJÜK egymást, több éve vagyunk együtt, nagyon sok rossz dolgon mentünk keresztül együtt, gymás mindenei vagyunk de én égis mindig csak rosszat okozok neki . és nem tudom, mivel tudnám elérni, hogy ne legyek ilyen idegbajos hárpia. Undorodom magamtól, és lassan a párom is kezd. Szegényt nagyon ki készítettem idegileg . Kérlek titetek adjatok valami tanácsot! Nagyon kétségbe vagyok esve.
2012. okt. 22. 16:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Párkapcsolati pszichológus?
2012. okt. 22. 16:29
 2/16 A kérdező kommentje:
talán annyira még nem vészes a dolgok. inkább nekem kéne egy pszcihológus. vagy h irják.. :) de kiakasztó vagyok nagyon :(
2012. okt. 22. 16:30
 3/16 anonim ***** válasza:
Tudom legkönnyebb azt irni, hogy fordulj pszichológushoz, de mást nem nagyon tehetsz ezen kivül. Vagy egyszerűen még nem állsz készen kapcsolatra.
2012. okt. 22. 16:38
 4/16 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk együtt, eddig minden jó volt..egyfél éve bolondultam be :/ akarok változtatni, mert szeretem iszonyatosan és nem akarom el marni magamtól :(
2012. okt. 22. 16:43
 5/16 anonim ***** válasza:
Mondj egy példát amin felkapod a vizet. Amin felhúzod magadat előtte gondolkodj el rajta, hogy érdemes-e és próbáld meg más oldalról meg közeliteni a dolgokat. :)
2012. okt. 22. 16:45
 6/16 Quorra ***** válasza:
Ha NAGYON SZERETNÉD, akkor nem viselkednél így vele. Állíts magadon, mert könnyen egyedül találhatod magad és akkor már késő lesz.
2012. okt. 22. 16:50
 7/16 anonim ***** válasza:

Épp az ellenkező oldalon keresed a megoldást mint ahol kéne, igy csak egyre jobban távolodsz és egyre frusztráltabb leszel. A megoldás nem az hogy te igazodsz egyre jobban hozzá, hanem az hogy ő igazodik hozzád.

Talán egyszer végre úgy kellene szexelnetek ahogyan és amilyen mértékben te valóban vágysz rá.

2012. okt. 22. 16:51
 8/16 anonim ***** válasza:
Beléptél a tinédzser korba és megbolondultak a hormonjaid. Éljétek túl.
2012. okt. 22. 16:53
 9/16 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam nemrég és olvastam egy másik kérdést, ahol a kérdező szintén ilyen helyzetben volt. Ezt a videót linkelték be neki: http://www.youtube.com/watch?v=xl-fRkJv29o&feature=related Nézd meg, szerintem tanulságos. Igaz házassági szinten beszél a problémákról, de ezek a tanácsok egy párkapcsolatban is megállják a helyüket szerintem. Ezen kívül én még ezt az oldalt is ajánlanám: [link] Hátha sikerül valamilyen választ kapnod.
2012. okt. 22. 16:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Unalmas az életed és ebben éled ki magad. Szeretni biztosan nem szereted a párod. Ha szeretnéd, nem viselkednél így vele. Inkább csak megszoktátok egymást.
2012. okt. 22. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!