Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan fiúval, akivel nem vagytok egy hullámhosszon, de nagyon jól néz ki?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 14:57
1/12 anonim válasza:
Nem.Szerintem a kommunikáció,a közös téma/elfoglaltság a legfontosabb,nem a bugyiolvasztó tekintet..:)
2/12 anonim válasza:
nem,de gondolom te igen.
rajta!
csalódni is kell az életben!
3/12 anonim válasza:
nem !!
nekem nagyon fontos hogy törődjenek velem..
4/12 anonim válasza:
Szerintem sokkal fontosabb az hogy megértsétek és szeressétek egymást, minthogy csak b@@szó pajtások legyetek.
5/12 anonim válasza:
Elsővel mindenben egyetértek.
nem.
6/12 anonim válasza:
Nem.
Hol maradna a kommunikáció, ami alap egy kapcsolatban.
7/12 anonim válasza:
Miért akarsz vele összejönni, hisz semmi jó dolog nem lenne a kapcsolatotokban, nincs mire alapozni.
Ha mégis nagyon nagyon nem tudsz ellenállni neki, és az erkölcseid engedik, akkor max feküdj le vele és ennyi, de kapcsolatnak nincs értelme, úgyse tartana sokáig.
8/12 anonim válasza:
felesleges. egy idő után már idegesíteni fog. ez alatt az idő alatt akár kereshetnél egy normális párt is.
9/12 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok meleg.
Egyébként meg lehet valakinek akármilyen jó alakja/teste, ha a fejében sötét van vagy nem szimpatikus a gondolkodásmódja, akkor szexpartneren kívül nem tudok mást elképzelni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!