Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami? Hogy deríthetném ki?
A fiú az osztálytársam, egy koleszban is vagyunk, viszonylag sokat vagyunk eggyütt.
Tavaly eléggé mélyponton voltam, addig nem is beszéltünk sokat. Elküldem és nem hagytam neki hogy segítsen, de ő mégsem hagyott egyedül, eléggé jól kiismert, és azért ezt nagyon kevesen mondhatják el magukról.
Nagyon fontos ő nekem, akármilyen rossz kedvem van, midig felvidít, tényleg nagyon szeretem.
Sokszor csikiz, simogat, rámmosolyog, megkér hogy menjek el vele vhova, megkér hogy segítsek neki pl. délután tanulni.
De itt jön az, ami miatt nem tudom hogy mi van: más lányokkal is kedves, udvarias, előreengedi őket az ajtóban, nekik is mond szépeket.
Szerintetek hogyan deríthetném ki finoman hogy mit gondol rólam?
Nab*zmeg... Én is minden csajjal kedves vagyok az egyetemen. Előre engedem őket az ajtóban, megdicsérem őket, amikor csinosak, stb. Mégse kell mindegyik, csak egy, akivel tegnap találkoztam.
Na, vili a veréb?;)
Csak értitek nekem az is jó ha csak barátok vagyunk, de ha rákérdezek, és kiderül hogy félreértettem őt, akkor lehet hogy soha többet nem leszünk barátok sem. Azt pedig nem bírnám ki, mint mondtam nagyon fontos nekem.
Ötletekre gondoltam, hogy hogyan deríthetném ki hogy ő mit érez. Úgy hogy a barátságunk se bánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!