Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy deríthetném ezt ki?
Nem olyan régen megismertem egy nagyon aranyos, édes lányt. Nagyon szerelmes voltam belé és olyan jó érzés volt, bár nem viszonozta, de ettől függetlenül nem volt rossz nekem. Ő tudott erről, sejtette aztán el is mondtam neki. Azóta nem lettem megint szerelmes belé, viszont azóta is nagyon tetszik nekem. Hogy deríthetném ki, hogy van-e esélyem nála? Annyira más vele, nem olyan mint a többi lány. Sokkal kedvesebb és megértőbb, és nagyon szép.
Van, hogy rám néz, meg általában ott van ahol én, viszont nem tudom eldönteni, hogy adna esélyt vagy nem. Nagyon jó barátok vagyunk és nem szívesen rontanám ezt el vele, de ha ő is többet akarna, akkor végül is lehet valami.
23
Ha jó barátok vagytok, akkor el kell döntened, hogy kockáztatod-e ezt.
Ha igen, akkor hívd el randizni és kész. Mozi, tea, koncert akármi.
24/N
"Ő tudott erről, sejtette aztán el is mondtam neki"
a ezek után nem vagytok együtt akkor már sajnos nem is lesztek....
Nem tudom, hogy miért de olyan jó érzés volt ezt a kérdést végigolvasni. Biztos nagyon rendes srác lehetsz.:)
Szerintem, ha már egyszer megtetted, akkor most is megteheted! Ha tényleg jóban vagytok, akkor ez nem fog a barátságotokra menni szerintem. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!