Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/ lányok mit vehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/ lányok mit vehetnék neki? Vagy mivel lephetném meg? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Sziasztok 18 éves lány vagyok nemsokára 2 évesek leszünk a barátommal! De nem tudom mit vehetnék neki, vagy mivel lephetném meg! Ha tudtok segítsetek! Saját tapasztalat alapján is lehet! Pl: ki miket vett már a barátjának! Előre is köszönöm a segítségeteket!
2009. aug. 8. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Meglephetnéd a barátod, egy sexy estével. Táncolj neki, kicsit rázd fel, teperd le. Ez mindig bejön.

2009. aug. 8. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:

én ehető tangát vettem és igazán megvolt a hatása:) nagyon tetszett neki!! Főleg h imádja a hasát:D

19/L

2009. aug. 8. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Csináltass valamit amire rányomják a közös képeteket( bögre, párna, póló), de én ilyen évfordulók kapcsán sokszor csak annyival leptem meg, hogy csináltam egy romantikus vacsorát, addig a szülőket elküldtem otthonról. Volt gyertya, meg finom desszert, amit aztán esetleg rólad is megehet. Pl fagyi. :)
2009. aug. 10. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy fényképes párnát csináltattam, meg szerveztünk egy romantikus vacsit egy tópart mellett!!Nagyon nagy siker volt:):)

2009. aug. 10. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!