Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek egy mélységes csalódásról?

Figyelt kérdés

Ma ért véget a párkapcsolatom. Igen,tudom hogy a világon ez csepp a tengerben,nem is azért írom.

Csak arra volnék kíváncsi,hogy más is haragszik úgy önmagára, ahogyan én ? Már második esélyt is adtam a pasinak, mert gondoltam ez a kapcsolat még ér annyit, de tévedtem. És bár ő rá is haragszom, de leginkább saját magamra jelen pillanatban. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből azt a gondolatot, hogy okosabbnak kellett volna lennem.

Ti hogyan élitek meg az ilyen átveréseket ?

2012. okt. 21. 19:45
1 2
 1/11 AndreaMariann ***** válasza:

Nehezen lehet túllépni ilyen fájdalmas elváláson,csalódáson.

Én a mai napig azon rágódom néha,hogy mit tehettem volna jobban,másképpen.Viszont csak egy napig hagytam magamnak,hogy sajnáljam "magam",aztán felkeltem,és folytattam tovább az életet,csak nélküle.

Vagy Te úgy gondolod,nem érte meg szerelmesnek lenned?

2012. okt. 21. 19:50
 2/11 A kérdező kommentje:

19:50-arra válaszolva,hogy megérte-e szerelmesnek lenni, hát talán volt némi értelme amikor még az voltam....nyilván most kiábrándulni maga a pokol,de akkor jó volt

az zavar az egészben,hogy én adtam második esélyt és nem kellett volna adnom; ezért hülyén érzem én saját magam, mert ez nekem nemcsak szakítás de dupla átverés is egyben

most egy olyan keserűséget érzek magamban,hogy az leírhatatlan.....

2012. okt. 21. 19:53
 3/11 AndreaMariann ***** válasza:

Azért vagy,hogy megtedd a magad tetteit,elkövesd a hibáid,mert csakis azokból tudsz igazán tanulni.

Ha a szerelem jó volt,akkor nem lehet baj,mert a szerelemben sosem látsz előre semmit,mert felesleges is lenne.Sose hibáztasd Önmagad,hiszen amiket a szíved dönt el,az nem mindig lehet okos,de mindenképpen jó.Mert szíved akarja.:)

Rendbe fogsz majd jönni,ha erre igazán rájössz.:)

2012. okt. 21. 19:57
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ,bár most nem tudok ilyen pozitív és megbocsátó lenni önmagammal szemben,de értem amit mondasz
2012. okt. 21. 20:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is így voltam szakítás után. Azóta is eszembe jut, hogy milyen hülye voltam! Pedig már eltett 2 év. De már nem tudok mit csinálni, történt ahogyan megtörtént, legközelebb okosabb leszek. Egyszer meg kell magadnak bocsátani, felesleges enni a kefét érte, amin már nem tudsz változtatni. Fogd fel tanulópénznek. Bár közhely, de azért igaz: az idő majd segít. :)
2012. okt. 21. 20:11
 6/11 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Leszarom az egészet...
2012. okt. 21. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:

Azt mondják, hogy az ember csak akkor csalódik ha még nem ismeri a másikat eléggé de ennek ellenére túl sok olyan tulajdonsággal ruházza fel amilyennek szeretné, hogy legyen.

A tudatot, hogy okosabbnak kelett volna legyél fogd fel úgy, hogy jó tanulság számodra, hogy legközelebb reálisabban tekints a dolgokra és ne próbáld előre megsaccolni mi van a fal tulsó oldalán míg meg nem kerülöd azt.

2012. okt. 21. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
mi történt,hogy magadat okolod?
2012. okt. 21. 21:02
 9/11 anonim válasza:
Az hogy iszonyatosan fáj...de tudom,ha átvágnak,adok egy esélyt és mégegyszer átvágnak,akkor túl kell lépni rajta...mert ha adsz még egy esélyt,mégegyszer pofára ejt...stb...bármennyire is szereted,el kell engedned...
2012. okt. 21. 21:13
 10/11 anonim ***** válasza:
itt jön az a nagy igazság:a káposzta felmelegítve nem igazán jó
2012. okt. 22. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!