Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek egy mélységes csalódásról?
Figyelt kérdés
Ma ért véget a párkapcsolatom. Igen,tudom hogy a világon ez csepp a tengerben,nem is azért írom.
Csak arra volnék kíváncsi,hogy más is haragszik úgy önmagára, ahogyan én ? Már második esélyt is adtam a pasinak, mert gondoltam ez a kapcsolat még ér annyit, de tévedtem. És bár ő rá is haragszom, de leginkább saját magamra jelen pillanatban. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből azt a gondolatot, hogy okosabbnak kellett volna lennem.
Ti hogyan élitek meg az ilyen átveréseket ?
2012. okt. 21. 19:45
11/11 anonim válasza:
Majdnem két évig jártunk, 2x kezdtük újra. Ne tudd meg, hogy mennyit hibáztattam magam, főleg amiatt, hogy rengeteget dolgoztam, ő meg igényelte a jelenlétemet, bár így utólag túlságosan is. Több, mint egy éve ért véget. Eleinte azt is bántam, hogy megismertem. Azt kívántam bár újra kezdhetném és akkor rá se néznék. 14 hónap elteltével azonban mindez elhalványult. Ami volt, elmúlt, nem tudom megváltoztatni,csak elfogadni. Nekem sikerült magamnak megbocsájtani, remélem, hogy neked is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!