Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Jobban tiszteltek olyan lányokat akik nem adják meg magukat elsőre hanem hajtani kell náluk?
Egyszer élünk.Ha már összehozott minket a sors,miért kéne annyit várni.Azzal még nem vívja ki a tiszteletemet egy lány,ha hónapokig kéreti magát.Viszont ha ez nem csak színjáték nála,hanem értékrend,akkor érdemes kivárni.
36F
Sok kisköcsög hónapokig,évekig nem volt nővel,vagy talán még soha,és ha esetleg sikerülne neki összejönni egy nővel,azt meg egyből tele szeretné pumpálni g.civel,hogy még egy hét múlva is spermaszagút büffenne!
Akinek nem inge,ne vegye magára!!!!!
Ez azért nem ilyen egyszerű srácok-lányok. Én sokat dolgozom, sokat tanultam, több diplomát szereztem, sajnos kevés a szabadidőm. Szeretném értékesen eltölteni. Aki méltó rá(!) azzal jöhet a komoly kapcsolat, megcsalni nem fogom, de arra semmi szükségem, hogy mindig feltétlenül legyen mellettem valaki, mert megengedhetem magamnak akár azt is, hogy csak szexelgessek, figyelmen kívül hagyhatom mások véleményét, senkitől sem függök anyagi, egzisztenciális értelemben és érzelmileg is nagyon stabil vagyok.
De a lényeg, hogy mint nőnek, nekem is kell férfi, férfiak. Viszont arra nincs "időm", hogy fél éveket várjak "csak úgy" egy srácra, és igenis fontos az is, hogy az ágyban milyen. Ha emberileg is megfelelő, akkor komolyabban is együtt lehetünk, járhatunk, de ezt tényleg csak akkor, ha "méltó" rá... és nem elszálltság miatt mondom, viszont számomra másképp nincs értelme.
Sokan akartak komoly kapcsolatot velem, olyanok is, akikkel lefeküdtem és én mondtam nemet aztán (nem feltétlenül a szex miatt!)
A lényeg: felnőtt embereknél, akiknek kölcsönösen lehetnek elvárásaik egymással szemben, mi értelme annyit várni? Persze, fokozatosan ismerjük meg egymást (épp ez az, hogy ebben jó esetben a szex is benne van). És megérteném azt is (mielőtt valaki megkérdezné), ha tegyük fel a másik nem akarna utána tőlem semmit (ilyen még nem volt eddig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!