Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Jobban tiszteltek olyan lányokat akik nem adják meg magukat elsőre hanem hajtani kell náluk?
Nem mindig olyan jo sokat varni. Mondjuk en ha most osszejonnek egy csajjal nem fektetnem le, mert en szerelembol szeretnem es elmagyarazom, hogy miert. Az elozo kapcsolatomban veszitettem el a szuzessegem, es az ugy zajlott le, hogy tobb mint 2 evet vartam ra, mar nagyon megszoktuk egymast, sot mar egyutt is eltunk 1 eve es csak aztan tortent meg, es oszinten nem volt jo mar vele, nem kivantuk annyira egymast mar, mint azelott, tul sokat sem szabad varni, mert egymasra untok es a vegen ugy jar a csaj vagy eppenseggel a pasi hogy nem tudjak felizgatni egymast, na nalunk pont ez volt. En most maximum 2 honapot varnek, annyi szerintem eleg ahozz hogy bizalom alakuljon ki a kapcsolatban, ha pedig nem akkor meg varnek:)
21/F
Jobban szeretem az olyan dolgokat amiért meg kell dolgoznom, így megvan a siker íze hogy tettem érte és nem csak az ölembe hullott a nagy semmiért.
De ezzel csak én vagyok így a bolygón!
A legjobb az, ha láthatóan mindenkit elhajt, de nekem elsőre megadja magát, de ez ugye meseszerű:D
Emiatt inkább kelljen kicsit várni... nem hajtani, inkább csak türelmesnek lenni. Hajtani nem szeretek, az olyan, mintha csak én akarnám, rossz hozzáállás.
Mi az, hogy megadják magukat? És soha nem "megadom" magam. Ha valaki vonzó, nem húzom az időt, csak azért, hogy tiszteljen. Nincs értelme. De olyan magas elvárásaim vannak, hogy az illető rendesen összekaphatja magát (szex terén is). Nem méretre gondolok, meg hogy ágyba döngöljön (sőt, az kizárt).
Szóval, kell hajtani, megfelelni, de nem időben. Közben látom, hogy sok csaj mennyire leadja minőség terén, de az időt azt húzzák.. kiegyeznek, megelégszenek, mindenbe belemennek a végén úgyis: akkor mi értelme?
"Szerintem csak szex után kell azon elgondolkodni, hogy érdemes-e kitartani mellette..."
Igen, én pontosan így vagyok a fiúkkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!