Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szakítanátok azért a párotokkal, mert túl érzékeny?
Figyelt kérdés
Ezen azt értem ,hogy mélyen megbántják és a vállatokon kisírja magát.Ez csak egy példa volt.2009. aug. 8. 16:21
1/7 anonim válasza:
Hát ha nem is szakítanék, de furcsán érezném magamat amikor ott zokog a vállamon. Ha ez többször is előfordulna, akkor már szerintem érzékeny búcsút vennék tőle.
2/7 anonim válasza:
csajok! Örüljetek neki hogy van még olyan pasi aki megbánja amit tett nem mint a legtöbb aki elvan magától szállva mer megevett 20doboz izomtömegnövelőt és látszatra nagyok az izmai!
3/7 anonim válasza:
Az én párom kigyúrt, nagyon erős és kemény férfi. Ám amikor a cicáját halálra gázolták, a vállamon zokogott. Én ettől még jobban megszerettem.Meghatott.
4/7 anonim válasza:
Az én pasim pont ilyen. Nem szakítok és örülnék ha a vállamon sírja ki magát.Mert ez mégjobban összehoz minket.És szerintem nincs ezzel semmi gond.
5/7 anonim válasza:
Én soha.. az én barátom is érzékeny.
6/7 anonim válasza:
Nem. Azaz lányfüggő. Mert van, aki igazi macsó férfire vágyik, míg más azu érzékenyebb típus híve. Azzal nincs baj, ha egyszer-kétszer sír, de ha már rendszer van belőle akkor nagyon idegesít. A volt barátom is ilyen volt, akkor is elsírta magát, ha kicsit hangosabban szóltam hozzá. De önmagában azért, mert érzékeny, nem szakítanék soha senkivel. De nála már voltak egyéb lányos tulajdonságok is: látott egy pókot és majdnem lerúgott az ágyról...xD
7/7 anonim válasza:
Ha meghal valakije ilyesmi, szóval tényleg komoly akkor természtes.
De volt már olyan barátom aki esténként bőgött mert 1 hónap mulva hasi sérvmúűtétje lesz, vagy mert összeveszett a hugával... Na az azért már sok volt. Egy férfi legyen férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!