Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érhetem el, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetem el, hogy az enyém lehessen, vagy felejtsem el valahogyan?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel majdnem 2 éve kavarunk!És nagyon szerelmes vagyok belé, és ezt ő is tudja!Már minden megtörtént köztünk és ő volt nekem mindenbe az első...Vele csókoloztam elöször, vele feküdtem le elöször stb...Szóval szó szerint minden! Ráadásul a volt barátnőjét is velem csalta meg! Akibe az ő állítása szerint még mindig szerelmes...és azért nem akkar velem járni...Mondjuk már megkérdezte egy párszor, hogy járnék e vele, csak az volt a baj, hogy olyankor mindig részeg volt! Amúgy a mellet nagyon jó barátok vagyunk! És nem is tudom elfelejteni... :-( Mert mindig egymásra találunk...De valahogy mégis elhúzodik ez az egész és mégsem akkar töllem komolyabban semmit! De ezt már unom! Valaki segítsen, hogy mit tegyek! Mert nem bírom tovább! Hogyan szerezzem meg vagy hogyan felejtsem el örökre?

(más pasival nem megy mindenkiben őt keressem vagy őt látom)

2008. máj. 20. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Hat en biztos dobnam es nem is keresnek masikat egy darabig. Elveznem a maganyt nagyon.

2 ev eppen eleg arra, hogy elund es egy pasi szinte az elso par perc utan tudja akarja-e a not vagy sem. - legalabbis az en eletem pasijai igy voltak ezzel.

Ne alazd meg magad. Koptasd le es ne tapintatosan.

Tudja meg milyen az ahogy te erezted magad folyamatosan 2 evig!

2008. máj. 21. 04:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Az elmondottak alapján sztem ő csak amolyan "ha nincs ló jó a szamár is" alapn tart magának. Értsd ez alatt, hogy ha nincs ott a bnője akkor hozzád fut, veled csalja, de komolyabbat nem akar. Én lehet, hogy heteket végig bőgnék éjszakánként, de megszakítanék vele minden kapcsolatot, hisz csak kihasznál téged.
2008. máj. 21. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én férfi vagyok, de maximálisan egyetértek az előttem szólókkal. Természetesen csak a Te leírásodból ismerjük ezt az úriembert, de már ebből is kitűnik, hogy nem igazán úriember...

Szerintem Te el sem tudod képzelni, mennyire KÉNYELMES az adott helyzet ennek a ... nos, nincs jobb szó...pasinak. Amikor valami nem jön össze neki, máris lehet csettinteni, és Te helyből veted Magad a nyakába. Sajnos ezekre vagy jó neki: ágymelegítőnek, önbizalom-növelőnek, pár-pótlónak, stb.

Javaslatom az, hogy egy kicsit állj a sarkadra, légy a mostaninál jóval határozottabb, és döntsd el, hogy mindenáron őt akarod, vagy "csak" szeretnél boldog lenni!

Ha a boldogságot választod, ahhoz korántsem biztos, hogy ezt az amőbát (igen, ezt a szót kerestem!) kell választanod. Csak gondolj bele a mostani helyzetbe, és képzeld el, hogy Te vagy a másik oldalon. (Mármint a jelenlegi barátnője helyében.) Ugye milyen sz*r lenne, ha ezt Veled is megcsinálná? És tudsz rá biztosítékot, hogy Veled nem fogja ezt csinálni? Persze, hogy nem!

Ha mindenáron őt akarod, az gázosabb helyzet, és sokkal többet kéne írni róla, de én már csak a lelked egészsége szempontjából is azt javaslom: felejtsd el!

2008. máj. 21. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi komenteket! Ez nekem nagyon nagy segítség!És akármennyire szeretem...Akk is azon leszek, hogy elfelejtsem!
2008. máj. 21. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!