Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 évvel fiatalabb lány. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 évvel fiatalabb lány. Mi oka van ennek? 15 f

Figyelt kérdés

Ki írtam fb -re ,hogy like..és küldöm.arc test és ilyenek.A csaj belájkolta el is küldtem neki üziben.Jókat írtam nem 10 ..de jókat.

Tök kedves volt a csaj meg minden.Nagyon jól eltársalogtam vele.Pedig.épp tegnap törte össze a szívemet egy lány.Most valahogy ez a kis lány..összerakta.

:) Vajon mi szándéka lehet ennek..ugy beszélgetet velem mint ha 10000 éve barátok lennénk és ismernénk egymást.Pedig ma beszéltem vele elsőnek.

Nagyon kedves és rendes voltam.meg jófej vele..mondjuk..:)

Az a lényeg.egy településről valók vagyunk.ő 7.osztályos állatlános iskolás..Én pedig 9. vagyok középsuliba.

Írjatok már valamit létszíves.:) De normálisat.Felfokozok mindenkit.:)

2012. okt. 20. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Facebook... Inkább nem mondok semmit.
2012. okt. 20. 23:14
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Pénz és Sárm
2012. okt. 20. 23:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Pénz és Sárm?????
2012. okt. 20. 23:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha élőben találkoztatok volna, távolról se viselkedett volna úgy ahogy... Cseten mindenki azt ír, amit csak akar... Ha személyesen találkoznátok, nyilván teljesen más lenne... Bár személyiség kérdése, de az utóbbira nagyobb az esély. :)
2012. okt. 20. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne húzzátok már le szegényt... itt örül, h milyen jót beszélgetett a kiscsajjal, ti meg itt nyüszögtök...

Szerintem ez a mai fb-s "beszélgetés" jó alapja lehet egy későbbi személyes beszélgetésnek. :) Ha most megértettétek egymást, miért ne működhetne személyesen is? Egy próbát mindenképpen megér. :) Bár arra készülj fel, h személyesen lehet, h kicsit visszahúzódóbb lesz. De ez csak azért van, mert nem mindegy neki, hogy mit gondolsz róla... ezért picit lehet meg lesz szeppenve. :)

21L

2012. okt. 20. 23:44
 6/7 Behunter válasza:
Nem lesz ugyanaz élőben mint facen.Általában mindenki bátrabb facen saját tapasztalatból tudom: sokat beszélgettem egy csajjal facen és amikor végre találkoztunk ő nem tudott kinyögni egy árva értelmes mondatot se... facen elötte meg rengeteget beszélt kérdeztem h mivolt ennek az oka: asztmonda h meglepődött...,de hogy min?...
2012. okt. 20. 23:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm..ezekel én is tisztában vagyok ..:)
2012. okt. 21. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!