Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 évvel fiatalabb lány. Mi oka van ennek? 15 f
Ki írtam fb -re ,hogy like..és küldöm.arc test és ilyenek.A csaj belájkolta el is küldtem neki üziben.Jókat írtam nem 10 ..de jókat.
Tök kedves volt a csaj meg minden.Nagyon jól eltársalogtam vele.Pedig.épp tegnap törte össze a szívemet egy lány.Most valahogy ez a kis lány..összerakta.
:) Vajon mi szándéka lehet ennek..ugy beszélgetet velem mint ha 10000 éve barátok lennénk és ismernénk egymást.Pedig ma beszéltem vele elsőnek.
Nagyon kedves és rendes voltam.meg jófej vele..mondjuk..:)
Az a lényeg.egy településről valók vagyunk.ő 7.osztályos állatlános iskolás..Én pedig 9. vagyok középsuliba.
Írjatok már valamit létszíves.:) De normálisat.Felfokozok mindenkit.:)
Ne húzzátok már le szegényt... itt örül, h milyen jót beszélgetett a kiscsajjal, ti meg itt nyüszögtök...
Szerintem ez a mai fb-s "beszélgetés" jó alapja lehet egy későbbi személyes beszélgetésnek. :) Ha most megértettétek egymást, miért ne működhetne személyesen is? Egy próbát mindenképpen megér. :) Bár arra készülj fel, h személyesen lehet, h kicsit visszahúzódóbb lesz. De ez csak azért van, mert nem mindegy neki, hogy mit gondolsz róla... ezért picit lehet meg lesz szeppenve. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!