Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Búcsú nélkül szakítani?

Figyelt kérdés

Velem úgy szakított a barátom, hogy mikor néhány napi ismételt nem beszélünk után kerestem, közölte, ne zavarjam, ott az új barátnője, és letiltotta minden elérhetőségét.

Mikor ezt meséltem egy fiúbarátomnak, azt mondta, "miért kéne elbúcsúzni?"

Szerintetek, nem úgy becsületes, ha megbeszéljük, lezárjuk?

2012. okt. 20. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is az a becsületes ha megbeszéljük, lezárjuk.

na de nem vagyunk egyformák

2012. okt. 20. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez így elég sok ismeretlenes történet.

Elég sokat számít pl, hogy miért szakítottatok.

Mert bőven lehet olyan szitu, hogy hogy nem beszél egymással 2 ember!

(vagy az egyik)

2012. okt. 20. 20:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Hol ő, hol én sértődött meg valamiért, akkor pár nap szünet, majd kerestük egymást. Tehát tudta, ha ő nem, én jelentkezni fogok. Akkor szólt volna ő, hogy ez nem megy, legyen vége. De miért így kellett megtudnom, és ráadásul meg sem beszéltük, mert letiltott, nem tudjunk kommunikálni?
2012. okt. 20. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, legalább tudj arról, hogy szakítottatok. Magyarázkodni már nem kötelező, de azért illik.
2012. okt. 20. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor most jól megsértődött...

Meg most már te is.

2012. okt. 20. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Rosszul teszed fel a kérdést. Ez arról szól, van-e valakinek gerince vagy nincs. Neki ez volt a könnyebb út, a nehezebbhez nem volt elég felnőtt.
2012. okt. 20. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!