Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha komolya kapcsolatot szeretnétek a "dögösebb" vagy az egyszerűbb lányt választjátok? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Szóval, a múltkor a barátommal beszélgettünk és mondott valamit ami felkeltette a kíváncsiságom. Voltunk egy szórakozó helyen, ahol a pultos csaj a következő képen nézett ki: hosszú műköröm, mű haj, tetovált szemöldök, nem volt csúnya lány de az a szép sem. Megbeszéltük,h Ő az a tipikus dögös (kicsit ribancos) lány, erről pedig felhozódott,h egy komolya kapcsolatban mi is kell egy fiúnak. A barátom azt mondta,h nyugodtam kérdezzek meg 10 fiút abból kilenc azt fogja válaszolni,h az ilyen lányokat (mint a pultos csaj) csak lefektetni akarják a fiúk, de igazi kapcsolatra nem. De mikor komolyan szeretnének kapcsolatot akkor a szerényebb lányokat fogják keresni. Szóval fiúk! Hogy van ez??? :)2012. okt. 20. 08:50
1/4 anonim válasza:
egy ilyen nőről az jut eszünkbe, hogy könnyen kapható, így valsz nem lesz hűséges.
2/4 anonim válasza:
Én a szerényebb, visszafogottabb, lányokkal tudnék komoly kapcsolatot kialakítani.
A ribizlik nem jók erre a feladatra, mert el vannak kényeztetve és ez mindig meg lesz náluk, hogy "én jó nő vagyok tehát azt csinálok, amit, így ha megcsallak nyeld le és maradj továbbra is papucs".
3/4 anonim válasza:
nem 100%-san igaz ez, ez megint általánosítás.
a pultos, dögös casjok között is vannak kifejezetten normálisak, akik hűségesek is tudnak lenni.
meg ugye nem ez a 2 típus létezik, hogy ribancos meg szerény, van kifinomult is, az a legvonzóbb sztem a legtöbb férfinak :)
off:
persze a tetovált szemöldöktől hányok, nem értemm mi a jó benne casjok? halál undorító.
4/4 anonim válasza:
nekem mindegy hogy milyen a lány csak azért nézzen ki valahogy és megbízható aranyos legyen akkor bármilyen lány jöhet!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!