Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk kinek mi tetszik? ( a többi lent )
1/10 anonim válasza:
nagy mell, feszes popsi, vörös haj kizárva!, és lehet duci mert jó ha egy csajon van mit fogni.. :D
2009. aug. 8. 10:24
Ha távolabb van először az alakját,haját,arcát és a szemét
ahogy közeledek felé.
Ha közelebb van akkor fordítva.
Nekem a sötét hajú ázsiai tipusú (mandulaszemű) vékony lányok jönnek be,tulajdonságra fontos:legyen kedves szerény,szolid és ne dohányozzon.
2009. aug. 8. 10:31
elsőnek: duci csaj és feszes popsi?? xD álmodj királylááány.. :D
2009. aug. 8. 10:50
10:50 most miért??XD nekem is a mandula szemű ázsiai féle csajok jönnek be de az is jó ha van mit fogni egy csajon persze ne legyen túlzás ne legyen olyan duci :D
a kérdésre válaszolva: arc szem haj alak :D jah és legyen kedves aranyos tök bírom a kis aranyos csajokat :P jah még valami ne legyen nagyképű :D
2009. aug. 8. 11:14
Jaja pontosan az tök jó ha egy csaj aranyos és sexy egyszerre. amúgy, arc popsi alak :)
F/18
2009. aug. 8. 14:28
Legelőször az arcát nézem meg! Ha az arca csunya akkor lehet akármilyen bomba teste, akkor sem fog bejönni! Ezután a szemei jönnek /barna előny/, majd az alakja! Amugy a belső alapján döntök!
2009. aug. 8. 14:44
egyértelmű: a szemét, a kisugárzását :) aztán jöhet e többi :)
2009. aug. 12. 16:37
Először az arcát,aztán ha abban nincs semmi ami megfog,akkor a testét.Ha nagyon nem tetszik az arca akkor tökmindegy milyen a teste.Ha nagyon szép az arca,akkor tökmindegy milyen a teste!:D
2009. aug. 12. 16:51
9/10 anonim válasza:
Nekem is ugyanaz mint az utolso válaszolonak. Elöször arc, aztán test. Arcon belül énis a mandulaszemet szeretem és a hosszu hajat. Testnél inkább pici cicik popsi meg ne legyen csontos :). Jellemben pedig az aranyos, jo humoru lányokat szeretem. Egyébként felölem nézhet ki bárki ugy mint álmaim nője ha egy rinyapin@ akkor max egy estére.
2009. aug. 12. 17:06
Mien szubkultúrába tartozik, utána a külsőségeket arc, száj, szem, mellei, lábai, és ha sikerül látnom a kézfejét akk azt is
18/F
2009. aug. 12. 17:09
Kapcsolódó kérdések: