Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek 1 vagy 2 évvel kisebb srácokkal? Mondjuk ha 18 éves a lány a srác pedig 16. Az még belefér? Mik a tanácsok? Cak idősebb lánnyal jönnék össze, mert nemszeretem a velem egykorúakat, túl gyerekesek, és buták. :S
Először is legutóbbi. A lányok, majd nők és a fiúk és férfiak egész életen át felváltva hajrázák le a másik nemet éretségben. És nem csak testi, de szellemi és szexuális téren is. Mind ezt azért is írtam le, mert köze van a válaszomhoz.
Tehát kérdező. Azaz érzésem, hogy neked is az kell, mint annó nekem is nem az kellett amit az első 16 éves velem egykorú - Amúgy szexuális fantáziáktól túl fűtött. - barátnőmtől nem kaptam meg. Jó akkoriban még nem is nagyon kapta meg más sem. De tízenhat évesen úgy alakult, hogy dolgoztam és összejöttem egy egyetemista lánnyal aki idősebbnek gondolt magánál. Közel egynyolcvan magas és több mint százkilós féléve még kezdő "versenysportoló" voltam. Ja dopping nélkül. Pont amiatt hagytam abba mert dopingolni akart egy "jóakarom". ...
No a lényeg fiatal húszonéves koromig mindig idősebb barátnőim voltak. Mindig baj lett a több évből. De harmincas éveimben is csak húszonéves barátnőim voltak. Negyvenes évem elején lefeküdtem egy 36 éves nővel, akivel akkor 14 éve volt egy futó kalandnak induló majd komoly kapcsolatunk. De kiderült, hogy éretlen vagyok hozzá. Soha nem nőttem fel, mert mindig a húszonéves lányokhoz igazodtam érzelmileg.
Te is így akarsz járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!